Hoe enthousiast ben jij?

Laat jij je meeslepen door gebeurtenissen of hou je je juist altijd in elke nieuwe situatie het hoofd koel? Als ik zou moeten antwoorden, zou ik zeggen: Dat hangt van de dag af. En inderdaad, ik heb deze test als drie keer gedaan... Maar er kwam steeds iets anders uit!

Suus

Mogelijke uitkomsten

Super Enthousiast! (20 x uitgekomen)

Niet te geloven! Jij stort je altijd hals over kop in elk avontuur dat je tegenkomt. Je bent uitbundig, weet precies wat je wilt en je bent dol op een uitdaging...
En als er geen uitdagingen zijn, dan verzin je ze zelf wel. Gewoon, voor de lol. Je schrikt niet van onverwachte gebeurtenissen, je staat altijd klaar voor een nieuwe start en weet meteen hoe je moet reageren. Je ziet problemen als een uitdaging waar je niet voor wegloopt. Ook andere kunnen altijd bij je terecht, en je doet je best om iedereen om je heen aan te steken met je enthousiasme en draadkracht. Kortom: Jij barst van de energie en bent altijd vrolijk! Pas je wel op dat je niet overdrijft?

Enthousiast (36 x uitgekomen)

Genieten, dat is voor jou het allerbelangrijkste. Je bent vol vertrouwen en optimistisch: als er een keer iets vervelend gebeurt, raak je heus niet meteen van slag. Je weet zeker dat alles uiteindelijk vanzelf in orde komt. Je ziet veel dingen van de zonnige kant en vind het niet nodig om alles te gaan plannen. Kortom, je bent echt het zonnetje in huis; op jou lach kan iedereen rekenen!

Slechte dag? (9 x uitgekomen)

Hm.. Heb je een slechte dag? Of had je geen zin om deze test te doen? Uit de test blijkt dat niets je interesseert of enthousiast maakt. Tuurlijk, je mag best af en toe ontevreden gezicht trekken of een flike pestbui hebben. Maar als je het leven ook een van de vrolijke kant bekijkt, dan valt het misschien allemaal best mee!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • nerveus

    Enthousiast, haha, soms wel ja. xD

    1 decennium geleden
  • Foundation

    Super enthousiast :')

    1 decennium geleden
  • vero232

    Enthousiast :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?