Weg!

hey! Dit is niet echt een quiz maar ik wilweten of ik door kan met schrijven. T is iets wat ik zo graag doe maar ik wil weten of ik 't ook echt kan!
komt ie:
Evelien stapte uit haar bed. Ze had nog steeds hoofdpijn. Dat had ze de laatste tijd wel vaker. Haar tante had haar ziek gemeld van school. Toch wel aardig van haar, maar ze begreep er niks van. Die hoofdpijn was iets heel anders dan een ziekte. Het was alles bij elkaar, verdriet, bezorgdheid, pijn, eenzaam en nog van alles. Het was allemaal om Daniel. Waarom was hij weggegaan? Zo erg was het toch niet dat ze zijn geheim had ondenkt? Of wilde hij al langer weg? Gewoon van zijn vader van haar.... ‘Au.’ Niet denken daar krijg je alleen maar hoofdpijn van. Ze liep naar beneden om iets van thee te drinken en een washandje te halen voor op haar hoofd. Ze stopte het washandje onder de kraan en liet het lekkere koude water eroverheen stromen. Ze zette thee, en pakte ook een koekje. Ze liep naar de woonkamer en legde het washandje op haar voorhoofd. Aaaaah... heerlijk verkoelend was dat. Ze nam een slokje van haar thee. Dat was nog heet en ze schrok zo dat de helft ernaast liep.
‘Shit!’ Ze pakte snel een handdoek en depte de grond ermee af.
‘Wat ben jij nou aan het doen?’ Tante stond voor haar.
‘Ik uuh.. mijn thee was gevallen en.... ik wilde het opruimen... en uuuh.’ Het washandje wat nog steeds op haar voorhoofd lag zakte schuin voor haar ene oog.
‘Jij hoord op bed te liggen jongedame, ik doe die thee wel. En jij nu snel naar boven dan breng ik zo wel wat andere thee en een paracetamol voor je hoofd.’
Evelien sjokte naar boven. Au! weer zo’n pijnlijke steek in haar hoofd.
‘Wil je een koekje bij je thee lieverd?’ Klonk het van beneden.
Evelien kreunde iets van een zacht ‘ja’ en ging toen snel op haar bed liggen.
Alles draaide voor haar ogen. Ze had het gevoel alsof ze zweefde. De steken in haar hoofd werden alleen maar erger en erger.

Mogelijke uitkomsten

Pieuw, gelukkig: JA!!! (50 x uitgekomen)

Ik ben blij dat je het goed vind, ja! ik ga door met schrijven!!!

Neej...:(:(:( (37 x uitgekomen)

Snik, je vind het nix?
Neej, ik stop...

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • warriorcat4ever

    Ja

    8 jaar geleden
  • damnshinoda

    um kun je meer vragen tovoegen

    1 decennium geleden
  • bono24

    echt heel goed, maar je hebt een paar keer 'iets van' en dat is niet zo mooi, maar misschien is dat omdat het klad is. In ieder geval: Ga door!(Y)
    P.S. Ik vind schrijven ook leuk en doe het dus ook, kan je het ook ff van mij zeggen. Mijn naam is bono24

    1 decennium geleden
  • Frederike

    hij was echt heel goed ga voolal door met schrijven:):D

    1 decennium geleden
  • laxeermiddel

    wtf:|

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?