You were the one for me.. but then I did something with you brother... (+16/jb)

Deel 1 =)
Dit is +16 of als je denkt dat je het aankunt xD mag je het ook make hoor

Mogelijke uitkomsten

Alyson (19 x uitgekomen)

Je geeft Kevin een kusje en gaat naast hem zitten.
"Hey Aly, ik moet deze avond weg gaan.."
"Wat? Maar.."
"Het spijt me.."zegt Kevin sip en geeft je een kusje.
Je ziet Joe even naar jullie kijken maar draait zich dan weg en kijkt naar het spelletje dat Nick speelt.
Die avond..(jah srr xD)
"Dag.. zie je morgen.;"zegt Kevin en geeft je een kus. je glimlacht en zwaait hem na. Joe gaat naar je toe.
"Hij is weg.;"zeg je en hij knikt.
"Wil je iets drinken?"vraagt hij dan. Je knikt en jullie gaan naar zijn hotelkamer.
"Cola?"
"mja.."
Hij geeft je een blikje en zet wat muziek aan. Dan gaat hij naast je zitten. Jullie drinken stil en je vind het best wel vervelend. Je draait je naar Joe en ziet dat hij naar je zit te staren.
"Waarom kijk jij zo?"vraag je dan.
"oh eu.. zomaar.."zegt hij dan blozend. Je grijnst
"Als je me iets wilt zeggen zeg het dan hé!"
OPeens kust hij je. Je kijkt even verwonderd maar laat hem dan doen.. Het voelt goed. Hij gaat met zijn tong over je onderlip en je doet je mond open. Je tong raakt de zijne en je speelt ermee. JOe staat half-recht en gaat dan op je liggen. Zijn hand gaat onder je kleedje en in je onderbroek. Je begint sneller te ademen maar jullie stoppen niet met te kussen. Je voelt zijn vinger in je dinge gaan. Je duwt hem lichtjes van hem af en kijkt hem met grote ogen. Hij haalt zijn hand vanonder je kleed en bloost.
"het spijt me.. ik wee niet wat me bezielde.."mompelt hij en staat recht. Je blijft op de grond liggen en kijkt hem stil aan.
"Ik.. ik ga een douche nemen.."
Als hij weg is probeer je je te kalmeren. Niet 1 keer denk je aan Kevin. Je staat recht en gaat naar de badkamer. Je doet de deur lichtjes open en ziet Joe zich omkleden. Als hij zijn boxer uit doet sla je de deur dicht Wat bezielt MIJ?denk je bang. De deur gaat weer open en je ziet Joe naar je kijken maar met zijn boxer aan. Hij zegt niks en gaat met zijn hand over je wang. Je strompelt naar achteren en valt op de zetel.
"Alyson!"
hij loopt naar je toe. Je pakt hem dan vast en kust hem. Je begrijpt zelf niet wat je doet. Je kleed je uit en legt je op de zetel. Joe gaat op je liggen. Zijn vriendje xD word groter en gaat in je. Hij begint te stoten harder en harder. Je kreunt. Je gaat met zijn handen over zijn blote rug en kust hem. Weldra komt hij tot zijn hoogtepunt. lichtjes hijgend blijft hij op je liggen. Je kust hem in de nek en op de mond. Opeens staat Joe recht, hij kijkt je bang aan. Je snapt meteen waarom

...

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?