Vampier Engelen

het is mn eerste quiz, en het is een beetje gebaseersd op Twilight de film, maar veder vooral zelf ontworpen. ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden:$

Mogelijke uitkomsten

Vampier Engelen 1 (1 x uitgekomen)

Lang geleden begon het… het wegdrijven van mensen die anders waren. Al in de middeleeuwen. Heksen, mensen die heksen konden zijn… of monsters… vampiers? Lang geleden vluchtte vier zussen weg uit hun dorp, jaren en jaren waren zij aan het reizen, vluchten…opzoek naar een plaats waar ze veilig waren. Op hun trouwe rossen, ieder paard met het karakter van een van de zussen, vonden ze na 5 jaar hun rust. Ze werden uitgeput, gewond en ernstig in de war gevonden. Ze werden gevonden door een man, die hun door en door begreep, en hun meenam. Ze kwamen weer tot rust, wonden geneste en alles werd weer duidelijk. De man wist precies hoe ze zich voelde. Ze waren anders. Ze waren vampier engelen….

Het begon te schemeren, de zon ging net onder. 8 paar glimmende ogen, rood, wit, groen en blauw, staarde naar de gekleurde hemel. De vier stonden zo een tijdje in hun grote tuin te kijken. Totdat ze een zware stem hoorde, die hen naar binnen riep. Ze liepen door de grote glazen deuren naar binnen. Ze knielden alle vier voor de man die voor hun stond. Tegelijk zeiden ze: vader? De grote man genaamd vader, keek liefdevol naar de vier. Sta op kinderen. Zei hij. De vier stonden op. Toen pas kwamen ze uit de schaduw. Je zag ze nu duidelijk. Alle vier even mooi. De eerste, désirée, had middelmatig bruin haar, met opvallend blauwe ogen, de tweede, Purdey, had tot over de schouders blond krullend haar, met een zwarte pony, en parel witte ogen, de derde, Sanne, had kort, bruin zwartig haar met een paarse pony, en rode ogen, de vierde, Sascha, had net tot over haar schouders lang, krullend donkerblond haar, met opvallend groene ogen. Alle vier hadden ze een prachtig gezicht, als porselein zo mooi. het word zo donker, en ik wil dat jullie vanaf nu normale mensen dingen eten. Zei vader. De meisjes keken geschokt, maar protesteerde niet. De man zag hun ogen en zei: jullie gaan morgen voor het eerst in tachtig jaar naar school, dat willen jullie toch niet meteen verpesten? Ik heb net allemaal kleding voor jullie gekocht zodat ze zien dat jullie normaal zijn, dat laat ik niet zomaar wegvagen doordat een van jullie hun honger niet kon inhouden! Dat meisjes sloegen hun ogen neer. Goedzo… zei de man. Toen hij zich net had omgedraaid en een paar passen had gezet, stopte hij. Oh ja… nog een ding. Hij draaide zijn hoofd iets naar hun toe. Blijft uit de buurt van jongens. Zij hij duidelijk en streng. Wat? Wat bedoel je daarmee? Vroegen ze tegelijk.
Maar de man liep door. Het meisje met de rode ogen liep weer naar buiten. De andere drie volgde De duisternis in…

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • kleinerozeolifa

    hij deed het niet dus heb ik maar op bekijk de uitkomsten gedrukt.

    7 jaar geleden
  • blackeye

    e goeie hint maak meer vrage anders lukt diej niej
    en dit is meer e verhaal
    ma je hebt het wel goed gedaan voor de eerste keer

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?