Op welke positie van zwerkbal speel jij?

Wat is de leukste sport ter wereld???? Inderdaad, natuurlijk weet je het!!!!!!!!! Zwerkbal is leuk, Zwerkbal is spannend, Zwerkbal is interessant(als je hermelien griffel heet) en bovendien Zwerkbal is makkelijk te spelen. Morgen heb je natuurlijk selectietrainingen voor het afdelingsteam. Jij MOET en ZAL in het team komen, maar ja, eerst nog een klein praktisch vraagje..... op welke positie ben jij goed???? Doe de quiz, koop een bezem(tip voor de zwadderaars) en je bent klaargestoomd voor het team. Als je nu niet gekozen word, ben ik een kreukelhoornige snottifant!!!!

GOOD LUCK AND TAKE YOUR TIME!

Mogelijke uitkomsten

zoeker (118 x uitgekomen)

Jij bent een echte zoeker!!!!!!!! Net als Harry, Cho, Carlo(helaas nu niet meer, ene heer voldemort heeft een einde gemaakt aan zijn, hoe zal ik het zeggen, zwerkbal"carriere") , en Draco. genoeg concurrentie dus, maar je gaat het vast maken als zoeker(nadat je de anderen hebt uitgeschakeld, één dingetje, wij worden niet aansprakelijk gesteld voor; nederlagen, moorden, gescheld, ruzies en nog wat meer, maar we gaan je dag er niet mee verpesten, zeg maar gerust week!)!

succes Zoekertje

drijver (59 x uitgekomen)

Gefeliciteerd!!!!! Jij bent een echte drijver!!!! Fred en George Wemel zijn jouw GROOTSTE VOORBEELDEN, hopelijk treed je in hun voetsporen, alvast een kleine waarschuwing, drijver is niet heel ongevaarlijk, er is kans op een rond ding(genaamd beuker, hopelijk ken je die al, zo niet, daar maak je snel genoeg kennis mee) op enig lichaamsdeel te krijgen. Eén opluchting, madame Plijster houdt een plekje voor je vrij. Ondanks alles ben jij vast ZOOOOOO goed, dat jouw knuppel elke beuker in zijn gezicht mept, waardoor je niet geliefd bent door de tegenpartij(behalve als je waanzinnig slecht kan mikken...)

Wachter (6 x uitgekomen)

Jij stopt elke slurk. Geen bal gaat er bij jou door, wat je bent?? DRIJVER NATUURLIJK!!!(grapje natuurlijk wachter, maar je moet wel je positie leren kennen). Geen slurk is veilig voor jou. Olivier Plank is jouw GROOOOOOOOOOOOOOOTE voorbeeld. Nu heb je de kans om elke slurk te stoppen en de held van de wedstrijd te zijn(als de zoeker, drijver en jager niet meedoen/meegeteld worden) Als je vragen hebt kun je bij Ron Wemel terecht(op vragen over irritante liedjes schrijven na).

Jager (53 x uitgekomen)

WOOHOOOH!!!!!!!!!!!!! Weer een slurk gegooid!! Yes 200-0 voor jouw team!!!!!!! Je bent:........[tromgeroffel]........[nog meer tromgeroffel] JAGER!!!(als je dat niet in de titel gelezen had....) Jij maakt punten, goals en fans na elke wedstrijd!!!! Angelique, Katja, Alicia, Ginny, Daan, Simon, en nog wat mensjes van andere afdelingen, zijn jou idolen!!!!! De slurk is jouw beste vriend!!!

Toeschouwer (42 x uitgekomen)

Ehhhh,, okeeeee, eeeehhh, ik moet even heeeeeeeeeeeeeeeeel eerlijk tegen je zijn..... Helaas denk ik niet, dat zwerkbal wat voor jou is, kijken is voor jou intensief genoeg en het is voor jou al een gewonnen wedstrijd als je SWERRCBAAL kan spellen(zwerkbal, voor de goedspellenden tussen ons). Een tip voor jou, koop een sjaal, gok geen geld, kijk goed en dan is de wedstrijd voor jou al afgelopen(als het niet eerder was)....

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • Potterdraakje

    Zoeker

    7 jaar geleden
  • noamichloe

    Zzzzzzzzoooeeeeekkeeeeerrrrrr zit in ons bloed harry haha

    7 jaar geleden
  • Mistylover

    Zoeker. Ik vind harry echt het best(Cho is ook goed)

    8 jaar geleden
  • Ristridin

    jager!

    8 jaar geleden
  • Wolfwood

    Oeeh, een drijver ;D

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?