Welke acteur past bij jou?

doe de test en kijk welke acteur bij jou past..

Mogelijke uitkomsten

Wentworth Miller (66 x uitgekomen)

Wentworth Miller past het beste bij jou.. Jullie houden beide ervan om op een zaterdag avond thuis te zitten en een potje scrabble te spelen.. of om een heel seizoen van law and order the kijken.. met zijn charmante blik in zijn ogen val je meteen flauw.. Hij houdt van zelfverzekerde vrouwen en het is helemaal perfect als die vrouw bruin haar heeft.. dus als dat nog neit zo is.. dat word je haar verven!!

Vin Diesel (31 x uitgekomen)

Vin Diesel is precies wat jij zoekt! hij heeft het allemaal.. Het lichaam, De kledingsmaak, Gevoel voor humor en natuurlijk een romantische kant.. jij valt voor het meetse deel op zijn uiterlijk, maar het innerlijk speelt natuurlijk ook wel een rolletje hoor!

Matt Damon (63 x uitgekomen)

Matt Damon past helemaal bij jou! wat jij wilt is een echte familyguy! nou stop met zoeken wat je hebt een gevonden! het belangrijkste voor Matt is zijn familie.. alleen één nadeel.. hij is al getrouwd en heeft ook al een kindje..

George Clooney (6 x uitgekomen)

George Clooney is helemaal geen slechte uitkomst! Ook al is hij een beetje oud.. Het is en blijft een LEKKERDING!! en hij is nog steeds Single! hopelijk voor jou is hij niet zoals zijn personage Danny Ocean in Ocean's 11, 12 & 13!! Of heb je dat toch liever wel?..

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Tribbiany

    Ik ken alleen george clooney

    8 jaar geleden
  • Tribbiany

    Ik ken alleen george clooney

    8 jaar geleden
  • xKimFCB

    Wentworth Miller

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?