Welke Character van The Fast and The Furious ben jij!?

Iedereen heeft wel iets van een straatracer in zich, maar om nu te weten op wie jij lijkt van de grote streetracers moet je de test doen!

Mogelijke uitkomsten

Dominic Toretto! (46 x uitgekomen)

Deze man is een legende bij de straatracers! en hij heeft de looks ook nog! Ben er maar trots op dat je op deze beroemde straatracer lijkt! een betere uitkomst kan je niet krijgen. Toch moet je wel een beetje oppassen voor de politie.. jou kleur auto is rood!

Brian O'Conner (49 x uitgekomen)

Jij bent Brian O'Conner! Hij is een beginnelingetje maar word een van de beste racers.. Hij had Dominic Toretto zelfs bijna verslagen in een race! Hij is een betrouwbare, lieve en knappe jongen! In 2 fast 2 furious was hij zelfs niet te verslaan! jou favo kleur is in deze film groen en oranje!

Letty (19 x uitgekomen)

Ze is neit altijd even aardig, maar wel een goeie straatracer.. En heeft natuurlijk ook nog is de beste straatracer als vriendje! toch is ze wel snel jaloers.. probeer niet te jaloers over te komen.. maakt geen goeie indruk bij mensen! je favo kleur voor auto is donker rose!

Mia Toretto (36 x uitgekomen)

Mia is een lieve, zorgzame, behulpzame en knappe vrouw.. Ze raced niet veel maar heeft natuurlijk wel een gave auto! Maar je hebt natuurlijk altijd een van de gaafste auto's als je broer de beste racer is en een eigen zaak heeft! de kleur blauw is helemaal jou kleur voor een racewagen!

Johnny Tran (15 x uitgekomen)

jij bent Johnny Tran! ji kleur auto is natuurlijk zwart en houdt van de chinese tekens die erop staan!
Je bent wel sluw en gemeen! en zit vaak in de problemen! een tip voor je.. Doe niet te arrogant, zo maak je namelijk geen vrienden.. En dat terwijl je de beste racers haat!

Jesse (12 x uitgekomen)

jij bent Jesse! je bent slim, leuk en schattig.. jij bent degene die de auto's doet ontwerpen! zelf is je auto wit natuurlijk! en ben je een goeie racer! alleen let je niet zo goed op wat je doet.. pas daarmee een beetje op..

Leon (2 x uitgekomen)

Jij bent Leon! (rechtsonder) jou favoriete kleur van racewagens is geel! jij hoort bij the gang van dominic! zelf race je bijna nooit voor het geld maar let je op of er geen politie aankomt! als er een politiewagen in de buurt komt ben jij de eerste die het weet! jij bent ook een lieve en behulpzame jongen!

Vince (18 x uitgekomen)

Vince! jij bent een echte Vince! je bent een goeie racer en al super lang verliefd op Mia! maar als ze er neit op ingaat word je snel jaloers als er andere jongens in de buurt komen! pas een beetje op met je kort lontje! je favo kleur van auto is blauw!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Feanor

    Dominic Torreto, zo geniaale vent :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?