Lost my most beloved person And..?!

yeaah me 1ste van deze serie..
k hoop dat jullie em leuk gaan vinde (a)
je vind wel uit wat voor soort mense het sijn in de serie :)

Mogelijke uitkomsten

Afscheid..VoorEven? of VoorAltijd? (10 x uitgekomen)

Tom!! we weten beide dat dit zo niet kan! k woon daar jij hier.. en jij zit met je band, dat veel belangrijker is dan mij.
Maar.. ah tom k vond het ook een leuke 5/6 weken maar k moet weer gaan het kan niet anders. we moeten voort.. jij zal een beter iemand vinden en ik zal wel iemand anders vinden. maar dit is het beste.. we kunnen altijd nog contact houden bel of sms als je denkt dat het beter is.] ik hoorde het fluit signaal van dat de trein gaat vertrekken. k stap gauw in en zwaai naar tom die mij verdrietig aankijkt. voor de laatste keer blaas k een kusje naar hem.. k krijg er 1 terug en langzaam verdwijnt hij uit mijn zicht.. op naar ons leven dat het was zoals voorheen..

laatste halte voor vandaag..Buitenpost, wil iedereen nu uitstappen graag. k ontwaak uit mijn sluimer. buiten zag k al 3 mensen druk zwaaien. k pakte mijn tas en liep de trein uit. k werd direct gegroet met een dikke knuffel van sara. en daarna volgenden kevin & jason.
k had met saar afgesproken dat ik voor de nacht bij haar zou slapen zodat we morgen gelijk naar mijn dorpje verdergaan, naar huis.. Marielle onze fietsen staan hier je mag bij mij achterop terwijl kevin je tas mee neemt ^^]] kevin pakte mijn tas en k stapte bij sara achterop.. op naar sara's huis.

Eenmaal bij sara gaf kevin mijn tas terug en fietsen hij en jason verder.ik begroete sara's moeder en liep achter sara aan naar boven.. haar kamer. om op vertel! Vertel!! wat heb je allemaal gedaan daar met je stage.. vertel op! ou.. k heb tom ontmoet..:3 at! de Tom?! k knikte. MG!! vertel wat heb je met hem gedaan?!! ou het begon gwoon normaal maar na 1 week werd het elke x als we elkaar zagen.. k begon rood te worden.. mg jullie hebben het gedaan?!! ik knikte verlegen. en nu? wat heb je met hem afgesproken? ik heb hem verteld dat hij verder moest zonder mij omdat hij met tokio hotel zat en we zover uit mekaar wonen.. maar als hij wou kon hij me smse of bellen :) OMG! me beste vriendin was 5/6 weken weg ontmoet tom doet het met hem en heeft zijn nummer kan het nog gekker?! k haalde mijn schouders op.. mijn mobiel ging af.. Is het tom?!] jah smsje..hij vroeg of ik goed thuis was gekomen.. :3 met een hyper sara bij mij sms ik hem terug dat alles goed was gegaan..
de volgende dag gingen sara en ik naar de snackbar.. haar moeder was weg.. en waarheen? god mag het weten.. sara haar vader was aan het werk dus moesten we voor ons self zorgen..

kom op marjelle.. je wou die kroket hebben dus eet je hem ook op! aja mama.. -.- na al die patat at ik toch ook nog mijn kroket op en konden we eindelijk vertrekken volgens sara.. naja boeie. ik ben nu althans wel misselijk maar dat gaat hoop ik wel over :)

samen met sara strompelde ik van de trap af naar beneden. sara opende de deur naar de keuken.. een geur van verse broodjes kwam me te gemoet en liet me lopen naar de wc, waar ik overgaf en overgaf. Marielle? is alles wel ok?ik hoop het maar ik heb geen honger, sorry.
ga anders maar weer lekker naar boven het warme bedje in.. :P k deed wat sara zei en stapte weer in bed.
sodra ik me beter voelde die middag vertrok ik samen met sara naar mijn huis..
we moesten een drukke kruispunt over.. er kwam niks aan sara en ik stoken over.. ineens kwam er een auto aangescheurd zomaar uit het niets en nam mij mee..
ergens in de verte hoorde ik sara gillen maar.. het deed.. my.. allemaal.. niks meer..

was it goed ? :3 ohja foto is kinda me :$:#
volgens mij kan je niet eens weten of je nu al swanger bent maar ok XD
i like reacties :D

WhahahXD (2 x uitgekomen)

kinda fout XD

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?