MyDreamComesTrue,,^^2

HiiHii Deel 2 ;)

School Leek Niet in de normale sfeer te zitten..

Mogelijke uitkomsten

ToPerfect..ItHasToBeADream...:O (23 x uitgekomen)



langzaam liep ik door de gangen kijkend naar de roddelende groepjes.. eenmaal bij mijn kluisj dump ik daar de helft van de boeken die ik vandaag nodig heb erin. de 1ste bel ging en ik liep naar het bv lokaal. ik pakte mijn oorspronkelijke plek achterin. aangezien ik 1 van de eerste in het lokaal was pakte ik mijn tekening waar ik verder aan ging handelen. blijkbaar was iedereen binnen want ik hoorde nu veel stemmen.. Mvr.lyla: kinderen stilte astublieft. er komt een nieuwe leerling in jullie klas vanaf vandaag.. verder luisterde ik al niet meer want ik zette me volledige concentratie op mijn tekening. Mvr: Verona! let je wel in hemelsnaam op? jij: sorry mevr. wat is er? Mvr: jouw beurt om je voor te stellen verona.. jij: okay. hii ik ben verona lionel 15 jaar hobbies zijn lezen, tekenen en naar de sterren kijken vanuit een goede boom in het bos.. toen keek ik pas naar hem.. OMG sijn spierwitte haar zijn Helblauwe ogen zin lichaams bouw.. O_O TE PERFECT!! hij had door dat ik hem bekeek en schonk mij een(volgens mij 1 van de mooiste) glimlach. ik schudde mijn hoofd en ging verder met mijn tekening. blijkbaar had mevr. gezegt dat hij naast mij kon gaan zitten want ik zag in een schijn iemand naast me kome zitten. stem: mooie tekening jij: Dankje.. stem: K ben zoals ik al eerder zei Clayton maar iedereen noemt mij clay. Clay Midgeston en hij stak zijn hand uit ik pakte hem aan en zei: mijn weet je al :P de rest van de dag verliep verder goed met maar 4 uurtjes school in totaal..

eenmaal thuis was er niemand thuis en nergens kon ik een briefje vinden.. dus besloot ik eerst even gauw huiswerk te maken en dan wat te eten..
toen ik naar de koelkast liep bleek die bijna leeg te zijn oftewel k moest naar de supermarkt. k trok mijn uniform uit en verruilde die voor mijn stuca broek met rood t-shirt en trok mijn versleten emily the strange schoenen aan en liep naar de supermarkt.
pakte een winkelkar waar k chips, koekjes, groenten, drinken, aardappelen etc. pakte.
toen ik de blikjes highway energie drink van de bovenste plank probeerde te pakken schoot er een hand langs mij heen en pakte een paar blikjes. van nieuwschierigheid keek ik om en keek ik recht in het gezicht van clay O_o clay: hii Vero :)
ik: hii ook boodschappen aan het doen? clay: jah me ouders zijn vandaag even weg en me broers zijn te lui.. :) jij: :O clay: k heb 3 broers 1tje is 12 de andere is 20 en weer een andere is 23 maar die is het huis al uit ;) jij: maar k heb verder alles al dus k ga maar eens naar de kassa t was leuk je weer te zien bye clay: byebye ;) toen k bij de kassa was kwam ik erachter hoeveel ik wel niet gepakt heb.. nu maar hopen dat ik het kan drage.. :O





Reacties pleas ze zijn altijd welkom netzoals ideen en veranderingen en k kan ook namen gebruiken..;)
k heb nog namen nodig voor:
- het kleine broertje van clay
- de moeder van clay
- de vader van clay
vrienden:
- jongen 1
- jongen 2
- jongen 3
- meisje 1
- meisje 2

Fout (3 x uitgekomen)

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • kauish

    Broertje: Kai
    Moeder: Samantha
    Vader: Marco
    Jongen 1: Ray
    Jongen 2: Daniel
    Jongen 3: Lorenzo
    Meisje 1:Chloe
    Meisje 2: Katelyn

    7 jaar geleden
  • kauish

    wat is bv?

    7 jaar geleden
  • Smoothiegirl

    nice

    xtinkx

    1 decennium geleden
  • WrongxLove

    geweldig :D
    en ik wil wel van vrienden meisje 1 worden xD
    Naam: Dionne (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?