Wie ben jij van 'My wife and kids'???(boys)

Mss ken je de serie my wife and kids es zien wie van de jongens je bent.

Mogelijke uitkomsten

Michael Kyle (4 x uitgekomen)

Je bent een beetje slim een baasspeler houdt van je kinderen,je vrouw (jay) en vooral van basket. je held is michael jordan. en je bent een ontzettend toffe kerel.

Junior (michael kyle|| ) (1 x uitgekomen)

Je bent ontzettend dom, onhandig en raar en je hebt een heel groot hoofd (vindt michael kyle). Maar soms ben je slim. dat besef je niet maar de mensen kijken dan verwonderd als je in die fase zit.
tip: let op met loshangende elektriciteitsdraden en steek ze zeker niet in je oren,je mond,in water, kom gwn nie aan de uiteinden ervan

Franklin mumfort (9 x uitgekomen)

Je bent een hele slimme jongen , je weet echt alles!!!Je liefje is mooi en je houdt heel veel van haar. Je kan heel erg goed vechten. Dat doe je alleen met je aardsrivaal, hij lijkt als 2 druppels water op jou, hij wil altijd je plannen en je liefje stelen. Dus als je hem tegenkomt>>> haal je karate maar boven.

Tony (5 x uitgekomen)

Je bent een idioot en kan soms truttig doen. Jij bent heel gelovig en durft niet naar je mooie liefje te kijken. Volg niet te veel je geloof en probeer ook eens aan je liefje te denken. doe je dat niet dan heb je erge gevolgen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Ktrienkiend

    haay is best een goeie quiz hoor...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?