Spin The Harry!!!!!! Haha...maar niet heus

Dit is onze debiele quiz, die wij gemaakt hebben - eigenlijk ik; AnimeFan07; dus, want mijn bff'je is te moe om wakker te blijven ;p -om 5:35. En dus wou ik iets doen, dit is het resultaat, dus ja... hopelijk trekt het op iets

Mogelijke uitkomsten

AnimeFan07 (255 x uitgekomen)

Jeeej, jij lijkt op mij!!!!!! Of je daar trots op moet zijn is nog te betwijfelen, maar in ieder geval, als je het niet te zeer als een belediging opvat, kun je me onder zelfde naam vinden; hier op quizlet!!!
Ik hou van 1d, vral Liam
30 Seconds To Mars, als je ze niet kent: SHAME ON YOU, ga naar you tube en zoek ze op - ja, dit is een bevel!!! Als je het niet doet, zweer ik dat ik de Spaanse Inquisitie terug tot leven wek en ze je komen achtervolgen voor de rest van je leven, tot je 30 Seconds To Mars hebt opgezocht en ze goed vindt ;D
Karakter:
-vrij gestoord (fotosynthese is én van je vele hobby's, naast samoerai te zijn)
-een beetje sarcastisch - altijd gezond
-een beetje aan de droge kant, je houdt niet zo van natte opmerkingen - haha, snap je hem? jij: jij bent zo weird!!!! ik: haha, maar jij ook hoor, anders was je niet op mij uitgekomen!!!
-houdt van tekenen
...

Cupcake07 (45 x uitgekomen)

AnimeFan07 is je hartsvriendin, en omgekeerd. Jullie doen alles samen. Terwijl de één juist super hyper is - zoals jij dus - is de ander eerder sarcastisch en koel - AnimeFan07. Samen vormen jullie een leuk en sterk team!
Je bent helemaal weg van de Hunger Games, bent gek op alle personages en dan vooral op Cato
Je houdt van Aziaten, vooral van K-pop: Bigbang
Je bent prettig gestoord
Houdt van schilderen en tekenen en boeken lezen en filmen kijken en vreemd doen...

Softie (22 x uitgekomen)

Jij bent soms een erg irritant persoon omdat je je snel opwindt en gestresseerd geraakt, gelukkig dat je zulke goede vriendinnen hebt die het allemaal wel eens kunnen weglachen. Je houdt van Techno, je bent dol op paarden, bent knap, houdt van katten... Maar het is het uiteindelijk echt waard om jouw vriendin te worden, want je bent een schat van een meid en je staat altijd voor iedereen klaar! We love you!

RenSkay (13 x uitgekomen)

Je bent houdt van cupcakes maken en je creatief bezig te houden met tekenen, schilderen en alles wat met die dingen te maken heeft. Je bent een grote fan van Iron Maiden, Victoria Frances en bent zeer moordlustig, toch heb je een zacht kantje, want cupcakes maken doe je met bijzonder veel liefde en als je echt iemand moet zul je altijd bereid zijn hem/haar op te vrolijken met één van je overheerlijke cupcakes!

Ma$H (16 x uitgekomen)

Jij bent het omgekeerde van Softie - je bent superrelaxt en zou ook niet anders kunnen. Je doet alles op het laatste moment en dan nog zeg je: Not done today? Okay, tomorrow is another day!
Je doet het beeld van de tamme Spanjaard eer aan, vooral als je daar staat te genieten van je jointje ;p
Je grote voorbeeld is Boeddha, en je houdt van mediteren en bent een krak in waarnemingstekenen

Statistieken

Statistieken

Reageer (46)

  • InnieVilijn

    Wat is dit voor quiz!??????????/

    7 jaar geleden
  • MrsHood

    Ik lijk op jou

    1 decennium geleden
  • GOTOSLEEP

    Aime:)

    1 decennium geleden
  • sailorm

    Wat een rare quiz, but i like it! =)

    1 decennium geleden
  • Wentz

    Ik lijk op jou. Geweldig, maar ik ben eigenlijk niet zo'n fan van alles hierbij, alleen Twilight en One Direction. Twilight doe ik sowieso niet voor Jacob. Meer voor Leah & Alice (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?