Wat voor taart ben jij?

Je heb er vast wel eens over nagedacht hoe het zou zijn om een taartje te zijn. Maar waarschijnlijk wist je toen niet wat voor taart, toch? misschien ben je wel een appeltaart, of een chocoladetaart of... misschien wel een worteltaart!

Mogelijke uitkomsten

chocoladetaart (52 x uitgekomen)

je bent lekker zoet en romig, vaak met wat slagroom op je hoofd. van jou moet je eigenlijk maar een klein stukje nemen, want mensen zitten al gauw vol als ze jouw gegeten hebben. heel veel mensen houden van jou, dus wees blij!

worteltaart (7 x uitgekomen)

jaa! kijk maar uit voor de konijntjez... veel mensen, en dan vooral kinderen vinden jou echt vies. gelukkig verschillen smaken, dus je zult heus wel opgegeten worden. je bent meestal gewoon een saaie bruin/oranje-achtige taart. veel succes met de rest van je worteltaartige leventje...

slagroomtaart (14 x uitgekomen)

jij bent best lekker, maar eigenlijk hangt dat er echt vanaf wie je eet. kinderen nemen meestal maar een paar hapjes en eten de chocolaatjez op. maar ja, je bent wel een taart die vaak op verjaardagsfeestjes wordt gegeten, dus... lang zal je leven...(als taart)...

appeltaart (17 x uitgekomen)

veel mensen houden van jou, en vooral als ze je zelf gemaakt hebben. jij bent echt een taart die van visite houdt, omdat mensen jou vaak eten bij de koffie. het buitenste randje van je 'lichaam' is vaak iets harder dan de rest, maar dat is juist wat jou zo lekker maakt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Noah98

    chocoladetaart. Lust liever appeltaart

    1 decennium geleden
  • nerveus

    chocolade taart! lekkeer.(yeah)

    1 decennium geleden
  • Paperplane

    heerlijk, chocoladetaart... is in het echt ook mijn lievelings.

    1 decennium geleden
  • Gummibeer

    CHOCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LEKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEER (dance)

    1 decennium geleden
  • Louisx

    Choo:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?