Love is Forever Love

Het is een stand alone. ^^ Lees maar.
En geef aub een comment. Want, ik vind hem wel vaag XD en jullie?

Mogelijke uitkomsten

Love is Forever Love (8 x uitgekomen)

De flitsen komen voorbij
"Ik hou van je" zei ik tegen je. "Nee, dat mag niet" zei hij terug. Hij liep weg zonder wat te zeggen. Hij liet me alleen in mijn huis. Gedumpt na 3 jaar samen. Waarom Ging het mis. Dat heeft hij me nooit verteld. Nog steeds huil ik elke dag. Alles was zo mooi met hem. De dagen gaan steeds maar voorbij. Dagen waarbij ik me steeds misselijk voel. Ik heb mezelf gezworen, Als dit niet over gaat na een maand pleeg ik zelfmoord. Jaa het klinkt nogal raar en gek. Maar ik kan echt niet zonder hem leven, hij was mijn alles. ik hield van hem, en dat doe ik nog steeds. Hij was mijn vertrouwenspersoon en nu is het weg.
Ik loop naar een bos toe. Alweer de gedachtes weer. Ik kan het niet aan. Ik wil het eerder doen. Ik wil het niet meer. Ik weet het klinkt zieig en belachelijk. Maar het is nu al 5 jaar geleden. "Ik probeer je echt te vergeten" schreeuw ik door het bos. Huilend val ik op de grond. Opeens gaat mijn telefoon trillen. Ik haal mijn telefoon uit mijn tasje. En zijn naam staat. Mijn grote liefde. Waarom belt hij opeens na 3 jaar? ik neem op:


"hoi"
"Heey, Melody?"
"Jha?"
"Sorry, dat ik je nu pas bel. Na 3 jaar ofzo.."
"Ja, inderdaad."
"Maar je wilde vast nog wel weten waarom ik het uit heb gemaakt
Waarom belt hij me daarvoor? Het is over en uit. Ik kan hem niet terug krijgen!!! Mijn tranen rollen over mijn wangen. "Ja, ga door?"
"Nou, ik zou het verhaal maar vertellen. Het deed me echt pijn toen ik het uitmaakte. Ik wilde het niet. Maar ik moest het. Ik hield echt van je en dat doet ik nog steeds." opeens stopte hij...
"Hallo?" zegt ik ongerust
"Melody.. Het moest door mijn vader, Hij wilde dat ik het uit ging maken. Anders ging hij me vermoorden. Hij was bang dat ik je pijn deed. Omdat hij mama zo heeft mishandeld. Hij wilde niet dat ik zo werd"
"Waat?! maar waarom heb je niks meer van je laten horen?"
"Dat kan ik ook aan jou vragen"
"Omdat, ik je wilde vergeten maar dat lukte niet echt. Ik wilde je vaker opbellen maar, ik was bang dat je een ander had en daar mee verder ging. Ik wilde niets meer van je weten. Vandaar" Terwijl ik die zin zei huilde ik.
"Melody, Ik wil je terug want, ik wil niet zonder je leven! ik ga dood als ik niet bij je ben. Ik wilde binnen kort nog zelfmoord plegen. Omdat ik je super erg mistte."
"Lacen, ik wil je ook terug. En ja je weet hoe ik altijd over zelfmoord dacht en dat wilde ik al vanaf de dag toen het uit ging."
"We horen bij elkaar gewoon. Ik kom naar je toe, ik wil je weer zien!!"
"Ja, oke. ik woon nog steeds in hetzelfde huis"
"oke ik zie je zo"
en hij hangt op.


Mijn grote liefde is weer terug. Van blijschap ren ik zo snel mogelijk naar huis en ik kleed me om. Opeens gaat de deurbel. Ik ren zo snel mogelijk naar beneden en ik maak de deur open. En daar staat hij dan. Mijn grote liefde. En nog steeds is hij even knap. "Wauw" "Wauw" zeggen we tegenlijk. Meteen vlieg ik in zijn armen en ik kus hem op zijn mond. "Ik heb je gemist"
"Ik jou ook" zegt ik terug.

Opeens gaat hij op zijn knieën en haalt een doosje uit zak en houdt het voor zich. Hij glimlacht super lief. "Mel, ik wil je wat vragen" ik knik. "Wil je met me trouwen?" Meteen omhels ik hem en ik geef een lange zoen. En ik knik hevig.
Opeens hoor ik een knal. Ik kijk over Lacen schouder heen en ik zie een kogel. In slomotion gaan. Richting Lacen. Recht door zijn hart heen gaat de kogel. Hij valt neer. ik schreeuw Kei Hard nee!!!.


"I love You"
Waren zijn laatse woorden.

The end

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?