Wat voor vriendin ben jij?

Iedereen is anders. De ene praat heel veel, de andere kan bijvoorbeeld goed luisteren... Maar hoe ben jíj tegenover je vriendinnen? Met deze test kan je daar achterkomen!

Mogelijke uitkomsten

de gezellige vriendin (17 x uitgekomen)

Met jou erbij is het altijd LACHEN! Je praat veel en je hebt altijd leuke ideeen. Nee, met jou is het nóóit saai.
Gezellig ben je zeker, maar let er wel op dat je anderen ook een kans geeft om een grapje te maken. Soms heb je nog wel eens de neiging om door iemands verhaal heen te praten. Luisteren is ook heel goed!

de Jongensgek (4 x uitgekomen)

Jij houdt van jongens... En je praat daar ook héél véééél over met je vriendinnen! Je hebt bijna altijd een vriendje en je valt erg in de smaak bij de jongens.
Je vriendinnen vinden het misschien ook wel leuk om over de boys te praten, maar niet de hele tijd. Soms kan je je beter inhouden, bijvoorbeeld als iemand een probleem heeft...

Luisterend oor (12 x uitgekomen)

Als een vriendin problemen heeft, of gewoon iets wilt vertellen, dan komt ze naar jou. Je kunt goed luisteren en mensen geruststellen.
Je wordt meestal gezien als de rustige van de groep. Maar jij hebt soms ook goede ideeen. Luisteren is heel goed, maar jij bent ook best grappig!

De BFF (4 x uitgekomen)

Je vriendinnen zijn álles voor je. Het liefst ben je elke minuut bij ze. Je doet alles voor ze en als er iets is kom jij meteen naar ze toe al is het midden in de nacht.
Denk er wel aan dat je niet een té goede vriendin wordt. Dat je alle klusjes voor ze opknapt...

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • elaiza6

    TRUE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    9 jaar geleden
  • Sunnyrain

    luisterend oor

    1 decennium geleden
  • Eve

    Luuuuuisterend oor (dance)

    1 decennium geleden
  • Griggel

    xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?