If my heart would beat, it would beat for you. (Edward Cullen) - 4

Seven minutes in heaven.. *oh wat origineel*(A)

Mogelijke uitkomsten

Let this be everlasting.. (50 x uitgekomen)

De deur kraakte een beetje toen hij openzwaaide. We liepen naar binnen en Bella keek met grote ogen rond. 'We zijn thuis!' riep ik. Bella zette kleine stapjes achter me en sloot de deur. Ik wees naar de kapstok en de bank. 'Jas, tas,' Ik glimlachte naar haar. 'We gaan naar boven.' Het was haar duidelijk dat we in ieder geval geen huiswerk gingen maken.

Terwijl we de trap op liepen, hoorden we flarden van muziek uit Edwards kamer komen. We liepen er naar toe. Zijn deur stond een beetje open. We konden hem net zien. Hij zat op de grond met zijn ogen dicht en leek wel in trance, terwijl hij luisterde naar zijn klassieke muziek. Ik rolde met mijn ogen. Doe mij maar andere muziek. 'Mooi hè?' fluisterde Bella, zo zacht dat een normaal mens het bijna niet zou kunnen horen. Ik trok een wenkbrauw op. 'De muziek of Edward?' Bella werd rood. Toen gingen Edwards ogen open. Ik wist dat hij ons gehoord had, maar ik liet niets merken. 'Edward?' Hij keek me vragend aan. 'Doe je mee? We gaan 'Seven Minutes In Heaven' spelen. 'De wie?' Ik rolde opnieuw met mijn ogen, maar nu gespeeld. 'Dat zul je wel merken. Roep Jasper, Emmett en Alice maar.' Edward zuchtte en ging toen de trap af om de anderen te zoeken. Ik knipoogde naar Bella en trok haar toen mee naar de zolder.

'Je weet toch wel wat Seven Minutes In Heaven is, hè?' Bella knikte. 'Natuurlijk weet ik dat.' 'Mooi,' zei ik. 'Help me met deze stoelen.' We zetten zes stoelen in een cirkel voor onze enorme kast. Die we overigens nooit gebruikten, daarom stond hij op zolder. In een van de hoeken van de zolder vond ik een grote doos. 'Perfect.' smiespelde ik.

'Eindelijk, jullie zijn er. Weet iedereen inmiddels,' ik knipoogde naar Edward, 'wat de bedoeling is?' Iedereen knikte. 'Goed dan.'

JOEHOE! NAOMI HIER! Nu komt het dus; Ik weet het niet precies, maar bijna iedereen die Seven minutes In Heaven doet met Twilight-jongens heeft dezelfde voorwerpen. Weet niet of dat uit een Twilight-boek komt dat ik nog niet heb gelezen, maar ik heb waarschijnlijk dus andere voorwerpen. Bedankt voor de aandacht :)

Ik wees naar de doos. 'Doe je voorwerpen erin, dan gaan wij even weg. roep maar als jullie klaar zijn.' We waren amper de trap af of we werden alweer terug geroepen. Bella giechelde zenuwachtig toen ze ging zitten en kon niet stoppen met kijken naar Edward. Ik hield haar de doos voor. Ze pakte er een armbandje uit. Geen van de jongens stond op. 'Sorry, Bella,' verontschuldigde Emmett zich, 'we hebben er een extra voorwerp bij gedaan dat niemand gekozen had. Anders waren het er zo weinig.' Bella mond trok een beetje, maar ze haalde haar schouders op. 'Don't care.' Toen werd de doos naar mij toegeschoven. Hmm. Er zaten nog drie voorwerpen in. Een baseball, een setje nepvampiertanden en een briefje..

LEES OOK DE ANDERE UITKOMST

Let this be everlasting.. #2 (52 x uitgekomen)

- KEUZE IN JE REACTIE.

Wat moet Jamie kiezen? :D

- Baseball
- Nepvampiertanden
- Briefje

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • YumMayo

    briefje

    1 decennium geleden
  • Inger1234

    petje!!
    maar dit is toch gwn een verhaal waarom doe je het dan als quiz
    wel leuk hoor ga zeker abboën (is geen woord maja)
    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Hauntme

    omgaaad ga verder
    en briefje

    1 decennium geleden
  • sannetoe

    briefjee:D

    1 decennium geleden
  • LovesMeNot

    Briefje :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?