If my heart would beat, it would beat for you. (Edward Cullen) - 3

*schrijft vanaf nu verder in de ik-vorm omdat de je-vorm heel irritant is.

houdt van reacties *heel subtiel*

Mogelijke uitkomsten

School doesn't suck (123 x uitgekomen)

JAMIE POV

Eerst schrok ik van Edwards kus, maar al snel liet ik me meeslepen. Met mijn handen streelde ik zijn haar. Ik zou willen dat deze kus eeuwig zou duren. Edward blijkbaar ook, want hij kreunde. Toen liet hij me los. Wat heb ik misdaan? dacht ik bij mezelf. Edward zei niets, glimlachte zijn heerlijke scheve glimlach naar me en zweefde toen de kamer uit. Wauw. Ik liet me achterovervallen en wreef toen met een pijnlijk gezicht over mijn achterhoofd omdat ik de leuning van mijn bank raakte.

De volgende dag zweefde ik op een wolkje naar school. Reed, bedoel ik. Ik startte mijn auto en zette de radio aan, met de grote glimlach van gisteren nog steeds op mijn gezicht. Edward reed in zijn Volvo voor me en de rest achter me. Die ochtend had Rosalie al opgemerkt dat ik wel hèèl vrolijk was en Edward knipoogde naar me. Ik zei haar niets terug. Toen we onze auto's geparkeerd hadden en ik uitstapte, zal ik Bella. Ze keek me met grote ogen aan. Ik zwaaide naar de rest en liep naar Bella toe. Ik haakte bij haar in. 'Ho-ooi!' riep ik vrolijk. 'Zoo.' Bella keek me met een mengeling van verbaasdheid en blijheid aan. 'Jij hebt een goed humeur.' Ik knikte en rook haar geur nauwelijks meer. Ik rook alleen Edward. 'Laat je rooster eens zien?' Bella liet het zien en ik zag dat we bijna alle vakken hetzelfde hadden. 'Mooi.' Ik glimlachte breed naar haar en trok haar mee naar de volgende les. Engels.

De lessen gingen heel snel voorbij en Bella en ik waren al veel van elkaar te weten gekomen. Het was tijd voor biologie. Bella zat naast me. Ik had me voorgesteld aan de klas, sommigen hadden gegniffeld, sommigen keken me waarderend aan. Het kon me niet schelen. Ik had Bella en Edward. Alles was perfect. Bella was bezig een briefje te schrijven terwijl de leraar iets uitlegde. Ze schoof het naar me toe.

Wat vind je van Edward?
x Bells


Voorzover wij vampiers konden blozen, bloosde ik. Ijverig begon ik terug te schrijven.

Wat denk je? Hij is mijn broer!
Jamie


Da's waar. Maar hij is wèl knap, vind je niet?

Je moest eens weten, dacht ik.

Jahà, Edward is zeker knap! Maar

Edward onderschepte het briefje. Hij las alles en keek ons toen aan. En lachte zijn scheve glimlach. Ik durfde eindelijk terug te knipogen en toen ik terug keek naar Bella, zag ik dat haar mond open was. 'Wat nou?' fluisterde ik. Het was meer gericht naar Edward dan naar Bells, maar dat hoefde zij niet te weten. Bella sloeg haar ogen neer en ik schreef haar een nieuw briefje.

Zin om mee naar mijn huis te gaan?
Jamie


JA!
x Bells

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • sannetoe

    naomi schaaaat(doeg)
    snel verdeer;)

    1 decennium geleden
  • Catalunya

    Wiehoe, superleuk =]
    Weet Bella het eigenlijk wel :O
    Dit word nog leuk ^^
    Xx.

    1 decennium geleden
  • LijpoooTH

    OMG
    SNEL VERDER
    me = your new fan

    1 decennium geleden
  • Vivaldi

    SNEL VERDER!! :D:D:D
    WAAA! IK BEN JE NIEUWSTE FAAAN! :D

    1 decennium geleden
  • Vervain

    Wouuw, snel veder <3.
    Kus, <3.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?