But how do you expect me to live alone with just me <*>3<*>

sorry , men inspiratie was zoek !! XD

Mogelijke uitkomsten

Let the rain fall down .. (6 x uitgekomen)



"Leuk , die uurtjes studie ga ik zo niet uitzitten." Binnen een paar dagen zijn we er toch weer vandoor .. no way dat ik me hier ga vervelen. Ik sjorde men roze rugzak dichter aan en wandelde terug naar vanvoor.

Ik wou hier niet blijven ! Forks leek me oneindelijk idioot. Ik haalde men sleutels al uit men rugzakje. Ik moest zowat men rugzak afdoen. Ik weet het , rugzakken zijn soms f*cking irri.

Toen ik de trappen weer afging was de lucht alweer grijs verkleurt .. iets zegt me dat de zon hier al niet te veel schijnt. Ik keek op van men pumps.

Ik zag hoe een bonke gozer men pad kruiste. Ik herkende hem ergens van ... tenminste zen lichaamsbouw .. ach , misschien eentje van men exvriendjes. De grauwe lucht begon te donderen.
"Vast leuk weer hier." "Valt wel mee." Ik draaide me half en zag hoe de gozer met een klein glimlachje verder liep.

Ik haalde men sleutels uit men kontzak en wandelde naar men auto. Ik smeet men rugzak op de achterbank en reed de auto van de parkeerplaats. Ik weet niet of ik dit nog kan volhouden. Moest ik kunnen zou ik al vele keren zelfmoord hebben gepleegd. Toch weet ik kracht te putten uit de hoop en liefde van men ouders .. maar soms wordt het teveel. Ik heb niet gevraagt om dit 'tweede' leven , maar heb het toch gekregen. Onverdient denk ik soms.

Van de woede stampte ik steed harder op men gaspedaal. Gelukkig was het een verlaten landweggetje en waren bomen het enige mikpunt die ik kon vinden. De regen tikte tegen men ruiten. Vaak kon ik niet meer door men vooruit kijken. Ik haalde men voet lichtjes verder van het pedaal.

Waarom leef ik al die jaren zo? Waarom niet gewoon fun maken en reizen? Ik weet al een reden .. we worden opgejaagd , moest ik me niet aan pap's regels houden , zullen ze ons te snel vinden en ben ik een f*cking expiriment. Ik wou leven zoals ik altijd al heb willen leven! Ik wil ze het liefst vermoorden .. ik wil niet meer leven als opgejaagd wild.

Ik duwde de rem in en bleef staan op het midden van de baan. en dan kwam het .. ik storte in. Alle opgekropte woede , eenzaamheid , en onbergeprenheid'?' kwaman er allemaal samen uit. Ik kon mezelf bijna niet horen snikken van de regen. Misschien maar beter ook. Ik voelde me zielig , zwak. Iemand zoals ik heeft geen reden van klagen ..

Ik veegde de tranen van men wangen af en legden men handen weer op het stuur. Ik duwde weer lichtjes op men gaspedaal. Ik weet niet waar ik heen ga of wil .. als ik maar even , héél even alles van me af kan zetten

De bomen passeerden me weer met dezelfde snelheid als daarjuist. Ik wou naar een afgelegen plek , even alles op een rijtje zetten. Na een tijdje doemden meer bomen op.

Ik parkeerde men auto in 1 vloeiende beweging en stapte uit. Regen of geen regen , in een bos voelde ik me steeds thuis. Ik stapte een paar bomen voorbij en smeet me op de met blaadjes belegde grond. De regen plensde op men gezicht. Het getik van de druppels op de blaadjes kalmeerde me. Ik zou strax wel naar huis gaan om te douchen. Paps en mam zijn toch niet thuis.

Ik genoot van de stilte .. de rust. Het geristsel naast me stoorde me niet ... het gedonder stoorde me niet .. alle kwetterende vogeltjes stoorden me niet. Ik vond het allemaal prettig. Weird ^^



"Vertel me eens , wie ben jij?"

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Natalya

    snel verder eh

    love it!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?