Welk hondenras zou jij zijn/past bij jou?

Altijd al willen weten welke hond bij jou zou passen? Of misschien welke hond jij zou zijn in je vorige leven?

Mogelijke uitkomsten

Border Collie (5 x uitgekomen)

Jij bent een echte slimmerik! Dus een slimme hond matcht zeker weten met jou! De Border collie is vriendelijk en een echte doorzetter!

Rottweiler (8 x uitgekomen)

Wat ben jij een stoere zeg! Jij kan ook zeker niet met elk persoon omgaan. Je hebt een sterke wil en doet niet graag dingen die anderen jou opdragen. De Rottweiler past erg goed bij jou omdat deze hond ook een consquente baas nodig heeft.

Dobermann (0 x uitgekomen)

De Dobermann past goed bij jou: jullie zijn allebei erg goede wakers. Jij beschermt je vrienden en personen van wie je houd met heel je hart!

Cavalier King Charles Spaniel (5 x uitgekomen)

Wat ben jij makkelijk zeg! De Cavalier ook! Jullie passen je uitstekend aan. In elke situatie weet jij je wel een houding te geven. Jij kan overal wel de lol van inzien!

Labrador Retriever (5 x uitgekomen)

Jij hebt een hart van goud! Jij mag iedereen, je bent net zo lief als de Labrador. Een echt speelkameraadje voor iedereen! En je bent niet alleen heel vriendelijk, je bent ook nog eens erg slim!

Poedel (4 x uitgekomen)

Jij bent een echte poedel! Jullie zijn zo ijdel! Sommige mensen worden er zelfs een beetje gek van! Maar niettemin ben je een echt model! De poedel is een zeer goede showhond, misschien was jij dat ook wel?

Chihuahua (2 x uitgekomen)

Zo klein, dat ben jij! De chihuahua is net als jij makkelijk om mee om te gaan. Toch vind je niet alles goed. Je komt gelukkig nog voor jezelf op!
Maar iedereen die jou tegenkomt is helemaal weg van jou!

American Foxhound (0 x uitgekomen)

Wat ben jij een doorzetter, zeg! Als jij iets in je hoofd haalt, dan moet het er ook echt van komen! Jij houd niet van plannen, net als deze jachthond, houd jij meer van actie.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?