Welk Lost-personage ben jij?

Natuurlijk kent iedereen de meest-geweldige serie Lost! Ben jij de komische Hurley (Hugo), of de Criminele maar lieve Kate? Test het hier! <3

Mogelijke uitkomsten

Hurley (Hugo) (17 x uitgekomen)

Jij bent een coole 'dude' met veel humor en jij probeert iedereen tevreden te houden met je meelevende personaliteit en je droge grappen. Mensen weten wat ze aan jou hebben, een goede vriend waarmee ze veel plezier mee kunnen beleven!

Kate (11 x uitgekomen)

Buiten het eiland staat Kate ook wel bekend als een crimineel, ze heeft onder andere haar eigen vader opgeblazen. Op het eiland staat Kate bekend als een pittige vrouw. Ze is altijd bereid om mensen te helpen. Maar er is 1 keuze die ze niet kan maken; Wie kiest ze de 'Badboy' Sawyer of de lieve en slimme Jack?

Sawyer (6 x uitgekomen)

Sawyer is een echte 'badboy'. Buiten het eiland heeft hij mensen opgelicht en geld gestolen. Op het eiland blijft zijn persoonlijkheid ongeveer hetzelfde. Sawyer doet alles om te krijgen wat hij wilt. Hij geeft iedereen die hij maar ziet een kenmerkende bijnaam. Maar het positieve van Sawyer is dat hij iedereen plat krijgt met zijn heerlijk koppie, en uitdagend gedrag(zoals onderandere Kate).

Jack (9 x uitgekomen)

Jack is de meelevende, lieve maar eigenwijze dokter. Hij is bereid om leiding te geven en de mensen gerust te stellen. Jack is gevoelig en laat dat merken aan Kate. Maar kiest Katen niet liever voor Sawyer? Ook is Jack erg handig, hij kan iedereen helpen die ziek of gewond is. Niet te missen dus!

John (Locke) (9 x uitgekomen)

Locke is een mysterieus personage. Hij denkt dat alles bepaald is door 'het Lot'. En wilt alles te weten komen over het eiland en al de opmerkende gebeurtenissen van het eiland. Daarom doet Locke ook alles om het eiland te beschermen en erachter te komen hoe het in elkaar zit.

Ben (1 x uitgekomen)

Ben is afkomstig uit 'The Others'. Ben is vanuit het Dharma Initiative op het eiland terechtgekomen. En was dus al op het eiland voordat het vliegtuig neercrashte op het eiland. Ben is de leider van The Others en probeert het eiland weg te houden van Charles Widmore, een man die het eiland probeert te vinden. Ben doet alles om de gecrashte mensen op het eiland dwars te zitten. En stuurt er meteen mensen heen om te onderzoeken wie het zijn en wat ze doen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • smileymaja

    Lol ik ben als enige Ben hahahahaha :D

    1 decennium geleden
  • Parachute

    Hurley.. Whahaa

    1 decennium geleden
  • Jonaslover

    KatexD

    1 decennium geleden
  • JOYCE6

    ikzelf ben hurley. :) hij is cool!

    laat even een reactie achter hoe je de quiz vindt & wat er nog verbeterd aan kan worden ajb. <3

    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?