Wie van Harry Potter past bij jou?

Hier kan je erachter komen wie van de HP jongens er bij jóu passen!

Mogelijke uitkomsten

Marcel Lubbermans (20 x uitgekomen)

De meeste mensen denken dat Marcel Lubbermans een sukkel is, maar eigenlijk is hij super lief! Hij is heel goed in kruidenkunde en kan de mooiste rozen voor jou kweken! Hij is super romantisch en houdt ervan om in bossen met mooie planten met je te lopen.

Harry Potter (206 x uitgekomen)

Harry is een slimme jongen die goed is in zwerkbal, als date neemt hij je mee naar een zwerkbal werdstrijd, en om op te vallen laat hij zijn talenten zien (zie: alles)...

Draco Malfidus (127 x uitgekomen)

Draco is dé badguy. Hij houdt ervan om mensen te bedonderen en om modderbloedjes te pesten. Dus, als jij niet een vol-bloed tovenaar bent, maar je geen kans bij hem! Als date neemt hij je mee naar het verboden bos.

Ron Wemel (30 x uitgekomen)

Ron is een van de Wemels. Hij is heel lief en zorgzaam, maar af en toe (zie: altijd) komt hij een béétje dom over. Als date neemt hij je mee naar een geheime plek voor intieme dingen (daar houdt hij wel van)...

Carlo Kannewasser (140 x uitgekomen)

Carlo is dé hunk van zweinstein. Hij heeft veel meisjes achter zich aan lopen, maar hij gaat helemaal voor jou. Als hij je wilt versieren laat hij zijn spierballen zien. Als date neemt hij je mee naar het meer, voor een romantische picknick..

Fred en George Wemel (20 x uitgekomen)

De grappemakers van Zweinstein. Met hun beroemde fop-dingen maken ze je constant aan het lachen. Als date steken ze zelfgemaakt vuurwerk af, in de vorm van hartjes!

Statistieken

Statistieken

Reageer (42)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?