welke naruto personage ben jij?

omdat ik heel veel van deze soort dingen heb gezien en waarbij je niet ale uitkomsten kon krijgen, heb ik deze gemaakt waar je echt heel goed bij kan zien wie van naruto jij bent

en dit is mijn eerste dus het kan fout gaan

Mogelijke uitkomsten

naruto, (16 x uitgekomen)

naruto is13 jaar oud, en is op 10 ocktober geboren, als jij deze uitkost hebt zou je ook ongeveer op 10 ocktober geboren moeten zijn,verder is naruto heel erg grappig meestal raar grappig en snel op zijn tenen getrapt. je bent vaak nogal iritant , en je houd van eten. net als naruto dus. als er ninja's voor je staan zou je eerst gaan praten, meestal val je pas aan als hun aanvallen, tenzij het een missie is.

sasuke (4 x uitgekomen)

je bent sasuke, sasuke is 13 jaar en is op 23 juli geboren, als het goed is jij ook ongeveer in juli.
je haat je broer/zus. je bent heel populear. en vaak wienig geintreseert. je gedraagd je vaak heel cool. ik vind je een kwal!

jiraiya (5 x uitgekomen)

je houd heel veel van meisjes/als je een mesije bent hou je heel veel van jongens. je kijkt er het liefst de heele dag naar. en als iemand je om hulp vraagt blijf je liever bij de meisjes/jongens.je vrienden zouden weinig op je kunnen rekenen, maar je bent ook sterk en slim.

sakura (65 x uitgekomen)

je bent sakura. sakura is 13 jaar ze is op 28 maart jarig. jij dus ook ongeveer in die maand als het goed is. je bent slim en je praat vaak in je innerlijk. je gedraagt je vaak heel braaf maar van binnen denk je iets heel anders dan dat je aan de buitenkant laat zien. je bent ook heel goed in mensen helpen en je doet het ook graag. bij de juffen en meesters ben je wel populear. ben je soms ook verliefd?

tsunade (9 x uitgekomen)

jij bent tsunade. bij tsunade is het niet bekent waarneer ze jarig is. je bent sympatiek voor je kennis. maar je bent ook hard tegen vreemden. je hebt respect voor grote daden. maar verder intreseert weinig je en je bent snel op je tenen getrapt.je bent ook sterk en serieus.

orochimaru (9 x uitgekomen)

jij bent orochimaru. je bent door en door slecht. je houd van mensen vermoorden je vind het leuk om mensen zien te lijden.je doet er alles aan om in leven te blijven ook al moet je je beste vrienden er voor vermoorden.

itachi (61 x uitgekomen)

jij bent itachi. je bent op ongeveer 9 juni jarig. als het goed is heb je een jongere broer of zus. je bent ook een beetje geobserdeerd door macht, en je bent heel sterk. je bent niet echt stil maar praat ook niet veel. je bent ook getalanteert in zoon beetje alles. je zou aaleen vechten als het niet anders kan.

tenten (11 x uitgekomen)

jij bent tenten. je hebt een goed karakter. als het goed is ben je in ongeveer 9 maart jarig. en je bent goed met zoon beetje alle wapens. verder ben je een beetje gewoon maar dapper meisje.

neji (20 x uitgekomen)

jij bent neji. je bent op ongeveer 9 juli jarig. je bent heel serieus en je hebt geen humor. je hebt ook vaak de leiding.

rock lee (13 x uitgekomen)

je bent rock lee. je bent in ongeveer 27 november jarig. je probeert vaak grappig te zijn. en je bent niet populear. maar je bent wel heel sterk. je bent ook vaak heel maf en gek.

ino (28 x uitgekomen)

jij bent ino. je bent een beetje arogant. maar je kan ook heel aardig zijn. je vrienden kunnen op je rekenen. en je doet er alles aan om iemand te helpen. je houd van bloemen en liefde. je bent ook brutaal en echt niet verlegen! je bent op je zelf gericht. je zult je liefde voor iemand ook echt niet verbergen je zecht ook gewoon recht in mensen hun gezicht hoe lelijk ze zijn

shikamaru (19 x uitgekomen)

jij bent shikamaru. je bent ongeveer op 22 september jarig. je bent extreem lui. maar bent ook heel slim. je bent goed in plannetjes bedenken.

chouji (4 x uitgekomen)

jij bent chouji. je bent op ongeveer 1 mei jarig. je houd van de heele tijd eten.als ninja's je zouden aanvallen zou je eerst nog wat gaan eten. als mensen er over beginnen dat je dik bent woord je heel kwaat

kiba (46 x uitgekomen)

jij bent kiba. je bent op ongeveer 7 july jarig. je gedraagd je vaak beestachtig. je vind je zelf ook wel is heel wat. maar dat gebeurt niet vaak. je bent ook hard van de buitekand maar heeeel erg lief en schattig zelfs van binnen. je kan ook heel dreigend zijn. en je laat je niet commanderen. je bent ook vaak druk. en ook wel arogant. maar je bent ook zorgzaam. je maakt ook wel is vervelende grapjes. en je bent ook niet echt zo beleeft maar je kan het wel zijn!

hinata (28 x uitgekomen)

jij bent hinata. je bent op ongeveer 27 december jarig. en je bent echt wel meisjes achtig. je bent heel erg verlegen. maar je bent ook wel stoer. en heel goed op je doel gericht.

shino (5 x uitgekomen)

jij bent shino. je bent op ongeveer 23 januari
jarig. en je bent vaak misterieus voor anderen. je weet veel over insecten. en bent ook serieus. soms ben je zelfs eng.

kakashi (16 x uitgekomen)

jij bent kakashi. je bent op ongeveer 15 september jarig. je bent heel sterk. en ook wel is misterieus. je bent ook geliefd bij de meisjes. en je weet wat je te wachten staat en wat je te doen staat. je laat ook niet echt je emotcies zien.

guy sensei (4 x uitgekomen)

jij bent guy. je bent op ongeveer 1 januari jarig. en verder ben je het zelfde als rock lee

anko (19 x uitgekomen)

jij bent anko. je bent op ongevbeer 24 oktober jarig . en je bent best stoer. je doet ook vaak cool. en verder probeer je aardig te doen. maar je speelt ook vaak de baas. maar er schuilt wel een lief persoon in jou.

iruka (4 x uitgekomen)

jij bent iruka je bent op ongeveer 26 may jarig. je bent vaak heel aardig. en bent beschermend voor anderen. en je houd ook wel stiekem veel van meisjes/ als je een meisje bent dan jongens.

gaara (20 x uitgekomen)

jij bent gaara! je bent op ongeveer 19 januari jarig. je hebt een obsessie van doden. je weet ook niet wat liefde is....nou ja als je gaara ziet in de series weet je wel wat voor een karakter je hebt XD

tamari (5 x uitgekomen)

jij bent tamari. je bent op ongeveer 23 augustus jarig. je bent een stoer maar ook wel eng. ik heb niet veel informatie over je.

kankuro (5 x uitgekomen)

jij bent kankuro. je bent op ongeveer 15 mei jarig.
je bent vaak goed op je doel gericht. en je bent wel stoer. je bent ook wel oplettent. en sterk. verder weet ik niet veel over kankuro

deidara (3 x uitgekomen)

jij bent deidara. je bent niet zo slim in een gevecht.je bent arogant en je onderschat vaak je vijanden

sasori (9 x uitgekomen)

jij bent sasori. je bent een beetje emotieloos en liefdeloos van buiten maar van binnen zit ergens wel iets liefs. je bent ongeduldig en respecteert een mensen leven niet.

kisame (0 x uitgekomen)

jij bent kisame. ik heb geen karakter informatcie bij deze....sorry....

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Kiriyama

    Sakura, ik HAAT sakura xD
    leuke quiz <'33

    1 decennium geleden
  • DesxTiny

    shikamaru

    :). Ik ben lui, jarig in september. Klopt aardig ^.^

    1 decennium geleden
  • TonyStar

    Kiba =D:P

    1 decennium geleden
  • Hopefulness

    Itachi! <33
    yay! omgawd love him ^^
    Eigenlijk alle Uchiha's zijn hawt <333 ^^
    xx

    1 decennium geleden
  • ski

    ja weet ik maar dat staat er bij dat jij een zusje of broertje heb.....wie was jij? ik itachi! muhahaha!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?