Wat vinden mensen van je?

Als je soms iets zegt, en mensen kijken vreemd naar je, je weet niet wat je verkeerd doet. Doe deze test en kijk wat mensen eigenlijk dan van je vinden :)

Mogelijke uitkomsten

Slet (Sorry als het fout overkomt :$) (3 x uitgekomen)

Misschien moet je iets anders reageren zoals: Ik ben de Beste! Gatver. En denk ook eens aan anderen mensen

De altijd (te) blije! (22 x uitgekomen)

Als je voorbij loopt, staat iedereen al te lachen. Je uitstraling! Maar laat ook eens je verdrietige kant zien. Mensen kunnen denken dat jij een beter leven hebt dan hun...

Geen type (16 x uitgekomen)

Als je vrienden hebt kunnen ze altijd veranderen, maar jij veranderde niet mee. Dat hoeft ook niet. Jullie zijn geen type voor elkaar. Maak nieuwe vrienden!

De flirtige! (7 x uitgekomen)

Jij bent geboren voor de liefde! Jij kan het soms gewoon niet laten om met iemand te flirten! En kan ook geen genoeg van krijgen om soms een beetje romantisch te doen voor de lol met vrienden. Soms kan het een beetje ongemakkelijk zijn voor je vrienden. :$

De stille (11 x uitgekomen)

Je durft soms niet zo veel te vertellen, je bent verlegen. Dat is echt niet erg hoor! Maar als je niks zegt kunnen mensen denken dat je saai bent. Kom op! Wees jezelf eens ;)

De bange (4 x uitgekomen)

Je bent een beetje bang om vrienden te maken. Je bent heel verlegen en weet soms niks te vertellen. En als je iets zegt kom je er alter echt dat het echt iets heels stom was!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Angel_Kitten13

    flirtige klopt opzich wel maar ben best een slet eigeluhk maar k denk nie alleen aan mezelf (H)

    7 jaar geleden
  • nerveus

    Altijd blij (A)

    1 decennium geleden
  • Bartacus

    Altijd te blij kan wel kloppen:D

    1 decennium geleden
  • Lucem

    geen type. in sommige opzichten klopt dat, maar in andere opzichten niet helemaal, maar ik snap hoe jij het bedoelt en zo klopt het wel. mijn vrienden zijn indd niet mijn type, maar dat geeft niet. ik kan het prima met ze vinden, hoewel erdoor soms wat meer ruzie's dan een normale vriendschap heeft zijn.

    1 decennium geleden
  • ILiveTodance

    De stille, klopt ook wel. ik probeer zeker me zelf te zijn, maar ik kan niet echt mijn plek in de klas vinden dus dat helpt ook niet echt.
    maar bij oude vriendinnen zeker wel hoor :)
    (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?