wie ben jij van het huis anubis

wil jij weten wie je bent vn het huis anubis vul dan snel dit in en je komt het teweten

Mogelijke uitkomsten

Patricia (18 x uitgekomen)

De stoere met de grote mond waar niet mee te spotten valt. Patricia kenmerkt zich met haar uiterlijk dat dagelijks veranderd. Patricia heeft een bikkelharde jeugd gehad en dat is duidelijk te merken. Patricia is zeer aanwezig maar geeft wel een kleur aan het leven.

amber (1239 x uitgekomen)

Amber is het mooie populaire meisje van het stel. Haar vader heeft haar altijd alles gegeven wat ze wou maar een verwend kreng is ze niet. Amber is zo impulsief als een kind en doet eerst alles voor ze er bij nadenkt. Dat brengt haar steeds in een grappige situatie. Amber is grappig door haar fantasieën en omdat ze altijd van alles iets bijzonder maakt. Voor haar is het mysterie dan ook fascinerend. Een hoofdrol in haar eigen Harry Potter. Amber krijgt met Nienke haar eerste echte vriendin in haar leven.
(11 x uitgekomen)

nienke (563 x uitgekomen)

De nieuwkomer die met haar verlegen en geheimzinnige verschijning voor heel wat opschudding zorgt. Ze word gepest en zwaar op de proef gestelt want knuffels, paarden en garfield-pantoffels maken je nou enmaal niet populair. Maar haar bijzonderheid word pas later ontdekt. Want van Nienke ga je houden. Ze is de eerste die met het mysterie in aanraking komt, en gaat door tot het bittere eind. En dat kunnen maar weinig mensen haar na doen!

appie (89 x uitgekomen)

De slungelige freak die met zijn obsessie voor horrorfilms iedereen de stuipen op het lijf jaagt. Een jongen die niets op heeft met regels en gezag. De leraren voor de gek houden door met een bebloed gezicht rond te lopen of de gangen bekladderen met tomatensaus, het is appie niet gek genoeg. Het mysterie is voor hem ook niet serieus te nemen en doet er liever nog een schepje boven op door iedereen nog banger te maken. Tot dat hij er zelf mee geconfronteert word...

fabian (34 x uitgekomen)

De slimme doordenker met een zeer zachtaardig karakter die bijna als enige zichzelf is. Hij is wijs voor zijn leeftijd, zeer goed in abstracte vakken en ziet als eerste de achterliggende betekenis. Als Nienke op school komt word hij voor het eerst in zijn leven verliefd. Dat is ook de reden dat hij betrokken word bij het mysterie. Meer dan hij ooit zou willen, maar liefde maakt blind... Nietwaar?

mick (154 x uitgekomen)

Mick is een vrijbuiter. Hij is een sportieve jongen die graag op zijn surfplank, skateboard of snowboard hangt. Mick is mooi en weet dat de meisjes hem aantrekkelijk vinden. Maar dat doet hem niet zoveel. Mick is geen dromer maar nuchter. De meisjes worden snel verliefd aangezien hij mooi is en een 'echte' man, maar Mick wil zich aan niemand binden en blijft graag de macho. Huilen is voor meisjes! Maar zijn zelfverzekerdheid red hem niet in alle situaties.

jeroen (388 x uitgekomen)

Jeroen is een kakker. Een studentikoos type die eruit ziet als zijn vader. Sind zijn vader in de gevangenis zit wegens grootscheepse fraude, is Jeroen veranderd in een naar manipulatief ettertje. Mensen manipuleren is zijn dagtaak en hij geniet er dan ook met volle teugen van. Hoe meer mensen hij tegen elkaar op kan zetten, hoe beter. Hij heeft dan ook geen vrienden. Die heeft hij dan ook niet nodig want de enige die hij kan vertrouwen is zichzelf. Met Appie vormt hij een duo want hij doet alles was Jeroen wilt. Of toch bijna alles...

mara (899 x uitgekomen)

Stille waters hebben diepe gronden. Dat is Mara. Altijd observeren en geen mening hebben over belangrijke zaken. Want Mara wil iedereen bevriend houden. Mara is super slim en houd van leren. Ook is ze de waker voor de groep, die zorgt dat iedereen bij elkaar blijft

noa (0 x uitgekomen)

een mooie lieve bewoner je kan er goed mee lachen maar ze is wel wat verlegen

Statistieken

Statistieken

Reageer (145)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?