Op wie van mijn characters lijk jij het meest?

Ik heb een aantal characters gecreeërd met verschillennde karakter eigenschappen. Je kunt nu kijken op welke character jij lijkt! Ik heb nog geen plaatjes bij allemaal maar dat komt zo snel mogelijk. De vragen wel eerlijk antwoorden hè!

Mogelijke uitkomsten

Kenta (19 x uitgekomen)

Kenta is stil maar zodra iemand hem leert kennen is hij hyper. Hij is onhandig en laat makkelijk over zich heen lopen. Gelukkig heeft hij zijn vriend Ichiro die hem beschermt. Wees blij dat je Kenta bent, hij is mijn persoonlijke favoriet.

Kenta houd van:
Snoep
Schilderen
Ichiro

Hij houd niet van:
Groente
Harde geluiden
Wachten

Kenji (3 x uitgekomen)

Oh jij bent Kenji! De tweelingbroer van Kenta.
Kenji zit snel ergens over in en geeft snel op. Hij is wel heel erg slim en hoopt ooit scheikundelessen te kunnen geven op school. Hij is wel een beetje een pestkop vooral bij Kenta. (maar hij heft zo zn redenen)

Hij houd van:
Lezen
Grappen uithalen
Schilderen

Houd niet van:
Kenta
Rustige omgevingen
Een slecht cijfer halen voor school.

Ichiro (13 x uitgekomen)

Ichiro ziet er als een bad guy uit. En het lijkt alsof niets hem intereseert maar dat is helemaal niet zo. Hij is erg beschermend voor de mensen waar hij om geeft. Hij is erg rustig en houd van een goed gesprek. Zijn vrienden betekenen alles voor hem en hij drinkt vaak een kop thee om rustig te blijven.

Houd van:
Thee
Roken
Mn vrienden

Houd niet van:
Ruzie
School

Midori (20 x uitgekomen)

Midori is heel verlegen en praat bijna nooit. Ze staat meestal verstopt achter een van haar beste vrienden. Als ze verliefd is dan is ze nog meer verlegen en valt ze flauw als haar grote liefde tegen haar praat. Ze houd ook veel van de natuur.

Houd van:
De natuur
Mn vrienden
Dieren

Houd niet van:
Veel mensen
Auto's

Jiro (21 x uitgekomen)

Jiro heeft een traumatische jeugd achter de rug gehad waardoor hij niet meer praat. Hij heeft een eigen gebarentaal ontwikkeld en alleen de mensen die hij vertrouwd kennen die. Hij is graag in het bos waar hij lekker kan mediteren.

Houd van:
Het bos
Mediteren

Houd niet van:
Het verleden
Verdwaald raken

Luminor (6 x uitgekomen)

Luminor is een jongen die alles zeg wat in hem opkomt. Of dat nou positief of negatief is. Vaak raakt hij mensen met zn botte opmerkingen en het kan hem nooit zoveel schelen hoe andere zich voelen of wat die over hem denken. Niks boeit hem eigenlijk, training om zijn powers te ontwikkelen is het enigste wat hij interesant vind,

Houd van:
Trainen
Battelen
Debatteren

Houd niet van:
Bijna alles.

Leximar (21 x uitgekomen)

Leximar is net een clown. Hij is een idioot eerste klas. Slim is hj niet echt en sterk is hij ook niet. Het zit hem dwars dat hij niet veel kan. Trots is hij op zn gevoel voor humor die velen al aan het lachen hebben gekregen.


Houd van:
Lachen
Grappen uithalen

Houd niet van:
Zn domheid.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Dracocs

    Leximar!

    1 decennium geleden
  • xSandra97

    JIro :3
    Heb je die plaatjes zelf gemaakt? vet hoor :3

    1 decennium geleden
  • EdgeOfHope

    Kenta again!

    1 decennium geleden
  • VisualkeiLove

    Leximar droogheid XD

    1 decennium geleden
  • Sisyphus

    Midori :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?