I found my dad back [SA]

Lees maar gewoon en laat een reactie achter wat je er van vond?! XD

Mogelijke uitkomsten

Hi dad i'm your daughter (9 x uitgekomen)

De zon schijnt en ik ben met mijn moeder en broer op het strand, we liggen samen te zonnen, ik heb nog een broer hij heet Marcus, mijn ouders zijn gescheiden al sinds mijn geboorte, ik heb er om eerlijk te zijn geen problemen mee. “Kom dan gaan we zwemmen” zei Marcus. “Ik lig wel goed” zei ik. Ik voelde dat Marcus me optilde, ik deed mijn ogen open. “Marcus laat me los!” riep ik en ik sloeg hem op zijn rug omdat hij me in de brandweergreep vast had. Ik keek mijn moeder aan en ze schoot in de lag. “Lag niet” zei ik. Ik spartelde tegen, maar mijn broer was sterker, hij bracht me naar de zee en gooide me erin. Toen ik boven water kwam, lag hij al weer op zijn handdoek te zonnen alsof er niks aan de hand is. Ik liep naar hem toe en kneep mijn haar uit boven hem, hij schoot recht overeind. “Doe dat nooit meer” zei Marcus. “ik zie nog wel” zei ik. “Denise!” riep mijn moeder. “Ja mam?” vroeg ik. “Niet meer doen” zei ze. “Oke mam” zei ik en ik ging weer op mijn handdoek liggen. “Kom dan gaan we naar huis” zei mijn moeder. “Oke” zeiden Marcus en ik. We pakten onze spullen bij elkaar en gingen weer terug naar huis. Ik liep door naar mijn kamer, ik pakte schone kleren en mijn douche spullen, toen ik klaar was met douchen ging ik me afdrogen en mijn pyjama aandoen, ik gooide mijn andere kleren in de was en ik ging weer naar mijn kamer. Ik zag dat ik 5 nieuwe mails had, 4 van vriendinnen en 1 van een site, ik opede de mail waarin stond:
Beste Denise,
Ben je iemand kwijt die je ooit weer terug zou willen zien? Dan bent je hier op het goede adres, klik op de link hieronder en u kunt de gegevens invoeren en we zoeken hem voor u op, ook de aude gegevens van 20 jaar terug zijn nog bekend in onze database. Ga Nu naar: www.Missingpeople.nl en vind je vriend/vriendin/vader/moeder enz. Als je diegene kwijt bent
Groetjes, Missingpeople
Ik klikte de link aan, de gegevens van mijn vader. Naam: Marco, Leeftijd: 46, Kleur ogen: bruin, haar: blond Woonplaats:. Wat is zijn woonplaats? Even aan mijn moeder vragen, dacht ik. Ik liep naar beneden, Marco was denk ik al op zijn kamer, omdat mijn moeder alleen tv zat te kijken. “Mam waar woont papa?” vroeg ik. “In Groningen hoezo?” vroeg ze. “Nee gewoon” zei ik en ik liep weer terug naar mijn kamer, ik voerde de rest van de gegevens terug, ik ging in bed liggen en niet veel later viel ik in slaap. Ik werd de volgende dag wakker, ik ging achter mijn pc en ik zag dat ik mail had.
Lieve Denise,
Misschien geloof je het niet, maar ik ben je vader, zou je vandaag tegen 3 uur misschien iets willen doen? En gelieve niet tegen je moeder zeggen, het spijt me dat ik niks van me heb laten horen maar ik dacht dat je niks van me wou horen, maar ik kreeg een bericht van Missingpeople site dat iemand me zocht dus ik keek wie het was en daar kwam jou uit. Stuur me een bericht terug?
X Papa.
Lieve Papa,
Tuurlijk wil ik vandaag wat doen, in de stad voor de coolcat? Om 3 uur vind ik een goede tijd, misschien tot dan.
X je dochter
Ik keek op de tijd en zag dat het al 2 uur ’s middags was, ik ging me douchen en klaar maken. Mijn moeder was op het werk en mijn broer waarscheinlijk bij vrienden, ik pakte mijn fiets en ging naar de stad, ik kwam aan bij de Cool Cat en zag daar een man staan met een spijkerbroek en een zwarte polo. Ik ging ernaartoe en ik herkende hem in mezelf, ik zette mijn fiets neer en ging naast hem staan. “Denise?” vroeg mijn vader. “papa!” riep ik en ik gaf hem een knuffel, we hadden die dag leuke dingen gedaan en sinds dien doen we heel veel dingen samen zonder dat onze moeder er wat van afweet.


Nou hier is weer een Stand Alone lekker lang hé? XD

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?