Camp rock - 02

Hé Hé. Na lang denken, is hij er dan. Nummer twee. Joepie ^

Have fun!

Mogelijke uitkomsten

Coincidence ~ Toeval. (17 x uitgekomen)

Dagen gingen voorbij, en steeds heeft Mitchie nog geen woord gezegd tegen haar moeder, zowel als tegen haar vader. Het is vandaag woensdag, de dag waarop Camp Rock zou beginnen.


'Mitchie, kom eens naar beneden. Het ontbijt staat klaar, je lievelings goedje, pannenkoeken met stroop!' hoor je je moeder roepen. Je zucht. Denkt ze nou echt alles goed te kunnen maken met een paar stomme pannenkoeken en stroop? Wat voor een moeder heb je, denk je. Met tegenzin stamp je van de trap af. Als je aan tafel gaat zitten kijkt je moeder met een dromerige glimlach aan. 'Ik en je vader hebben het erover gehad en'. 'Waarover?' vraag je kort en krachtig. 'Dat kamp, Camp Rock, en het is niet mogelijk voor jou aanwezig te zijn.. dus..'. 'Wat?! Heb je me daarvoor naar beneden geroeen, laat me raden; we gaan zeker naar Texas! KLOTE STAD!' roep je en rent snel terug naar je kamer terug. Je laat je achterover vallen op je bed. 'Pak je tas alvast in schat!, en pak ook alles in wat je nodig hebt voor je muziekale toestand!' gilt je moeder. Je doet wat ze zegt en begint zachtjes in jezelf te zingen. 'This is me, this is real. I'm ... I'm'. Wat past er dan in het nummer. Je pakt je songtekst boekje. Je bladert er wat door en bekijkt al je geschreven nummers. Niet dat het veel voorsteld.

Een tijdje later als je klaar bent met het inpakken van je tas ga je zwijgend in de auto zitten. Je vader prbeert je nog op te vrolijken met een bestuurbaar autotje, maar zonder iets te hoeven zeggen begrijpt hij al dat het té kinderachatig is. Je zucht de hele tijd onderweg naar Texas. Opeens zie je iets bekends. Een weg. 'Dit is dezelfde weg als op de folder van Camp Rock stond!' zeg je opgewonden. Je moeder en vader kijken elkaar met een brede grijns aan, wat jij alleen niet ziet. 'Nou, dat zal dan wel toeval zijn,' zegt je moeder. Je zucht, tuurlijk. Het is gewoon toeval.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Elodroid

    Whaha!
    We're going to camp rock!

    Like it<33

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Super!
    Snél verder héé x3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?