[SA] Now, she sleeps forever

Dit is géén serie, ma een sa (';

veel plezier!

Daph <33

Mogelijke uitkomsten

Now, she sleeps forever (34 x uitgekomen)

Daar stond ik dan, op de rand van de brug. De brug waar ik vanaf zou springen, de brug die me naar de hemel zou brengen. Jep vanavond zou ik er een einde aan maken, hier was ik al maanden me bezig. En vanavond zou het dan eindelijk gebeuren, weg van deze hel, weg van deze pijn, gewoon weg van alles! Ik besefte ook wel dat ik nu veel mensen zou kwetsen, maar het was mijn eigen keuze dus niemand zou schuld treffen.
Ik ademde voor een allerlaatste keer diep in, terwijl ik dat deed, rolde ook de allerlaatste tranen over mijn wangen. Ik kon nu niet meer janken. Want er waren de laatste tijd al genoeg tranen gevallen, eigenlijk veel te veel.
Terwijl ik dat allemaal gedaan had, sprong ik van de brug af. Dit was het moment waar ik zó lang opgewacht had. Ik voelde de grond onder mijn voeten weg zakken en alles werd zwart.

-Eva Pov-;
Ik liep in mijn pyjama de trap af, naar beneden. Daar werd ik vriendelijk begroet door Tom, die me onmiddellijk een kus op mijn hoofd gaf en een knuffel.
‘Eva, een brief voor u!’ riep mama vanuit de keuken, vrolijk liep ik er naar toe & nam de brief aan. ‘Eva <3’ stond er op en ik herkende meteen het sierlijke handschrift van Daph.

Liefje,
Ik sta hier nu op een brug, waar ik zo dadelijk ga afspringen, op weg naar de hemel. Kom mij alsjeblieft niet zoeken,want dan ben ik er toch al lang niet meer. Jij krijgt deze brief waarschijnlijk pas morgen vroeg, dus heeft het echt geen zin meer. Echt bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt, voor al die momentjes dat je er voor me was en je me er iedere keer bovenop hielp. Want zoals jij naar me luisterde & begreep zal niemand ooit gedaan hebben.
Schatje je moet geen schuldgevoel hebben, want het was mijn eigen keuze!
Ik zal altijd van je blijven houden.
Jouw Daph <33


Ik had de brief ondertussen wel al 10 keer gelezen en de tranen liepen over mijn wangen als nooit tevoren! Ik had totaal niet verwacht dat ze zelfmoord zou plegen, ik liep met de afscheidsbrief van Daph in mijn hand naar Tom en ging op zijn schoot zitten. En liet ook hem de brief lezen. Na een tijdje, toen hij me uiteindelijk gekalmeerd had, viel ik in slaap op zijn schoot. Niet wetend hoe het nu verder moest, verder zonder Daph ? zonder dat deel van mijn leven, dat deel dat ik nodig heb
Ik wist het allemaal niet…

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • evaheroo

    Dies Mooi,schat !
    & nog mooier door die z'n naam weg te doen xd
    ( you know.)
    'k hou van u !
    'k wil u ni kwijt !
    & die 46min met u bell was fijn =)

    (H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?