Ashley did #2

deel 2 van de serie. ja je moet het lezen (:

Mogelijke uitkomsten

De kamer (10 x uitgekomen)

Ashley stak de sleutel in het slot en wilde het net omdraaien toen ze op een luidruchtige maar toch opgewekte toon ‘Hoi’ hoorde roepen. Ze keek in de richting van het meisje en zij keek naar haar, of iemand die toevallig achter haar zou kunnen staan. Ashley keek om zich heen, maar er was niemand te bekennen. Waarom zou iemand nou echt hoi tegen Ashley roepen? Ashley bewoog haar hand heen en weer om te zwaaien, wat ze al heel lang niet meer had gedaan. “hoi.” Zei Ashley kalm terug, draaide het slot nu wel om, en liep haar appartement binnen.
Ashley had niet veel spullen die van haar waren, dus het enige wat er in haar appartement stond was een bed, een tafel en een stoel. En natuurlijk de dingen die er al in stonden, maar dat telt niet mee. Ze zette de tas met kleren op de grond en sprong naar haar bed. Ze was heel even vergeten dat het niet helemaal goed meer ging met de veren in het matras, wat dus een echt tekenfilm effect kreeg. Er sprong een veer uit en het bed zakte voor de rest helemaal in.
“AUUUU” Ashley gilde het uit, wat niet zo’n goed idee bleek te zijn. Iedereen die rond de tijd van 2 uur ’s middags aanwezig was in het appartementencomplex kwam de gang oprennen met het idee dat er iemand mishandeld werd in de kamer van Ashley. Er werd gebonsd op de deur en er werd zelfs een poging gedaan van het kapot beuken van de deur.
“Hallo? Is daar iemand binnen? Mevrouw gaat het?” riep het meisje die haar eerst zo blij begroette. “Ja wat nou?!” riep Ashley door de deur heen. Ze opende de deur waar een stuk of 10 mensen op stonden te bonzen. “Wat!?” riep ze nog een keer. De vrouwen bekeken haar en maakten wat afkeurende geluiden. Ashley keek ze met een vurige blik aan. “Het was helemaal niets hoor, jullie kunnen weer gaan.” Zei ze met een kille stem. Ondertussen stonden een aantal mannen heel vaag te grijnzen. De mensen druppelde af, maar het meisje bleef staan.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?