Wat voor vakantie is geschikt voor jou?

De zomervakantie komt eraan! Maar wat voor vakantie is het meest geschikt voor jou? Ben je lui en wil je liever zonnen? Of ben je liever actief en lijkt een kamp je wat? Ontdek het hier!

Mogelijke uitkomsten

kamp (51 x uitgekomen)

Jij bent de perfecte kandidaat voor een vakantiekamp! Je hebt er geen problemen mee nieuwe mensen te leren kennen en houdt veel van dat groepsgevoel dat al snel ontstaat. Ook durf je veel en ben je niet bang om lekker gek te doen. De vreemdste spellen spelen, de leiding pesten, heeeeel veeeel snoep eten, extra veel lachen, rondom een kampvuur liedjes zingen, 's avonds keten en de gekste stunts uithalen vind jij wel wat!
Je hebt natuurlijk verschillende soorten kampen. Je kan bijvoorbeeld op een surfkamp, een zeilkamp, een survival kamp of natuurlijk op een standaard kamp.
Kamp is iets voor kinderen en voor jongeren, ongeveer voor mensen van 6 tot 18 jaar oud. Maar als je ouder bent kan je zeker ook overwegen een kampleiding te worden!

Sportieve vakantie (18 x uitgekomen)

Jij bent graag sportief bezig. Lui in de zon liggen vind je maar niks. Ook durf je best wat en ben je niet heel snel bang. Je kan bijvoorbeeld gaan bergbeklimmen, surfen, of diepzeeduiken! Je kan natuurlijk ook gewoon heel veel gaan zwemmen. Je kan ook op een sportkamp, zoals een surfkamp.

Culturele vakantie (15 x uitgekomen)

Jij houdt er van om nieuwe dingen te leren en je bent nieuwsgierig aangelegd. Je bezoekt graag musea en oude gebouwen. Ook ben je in voor een stadswandeling. Interessante plekken om te bezoeken zijn Rome, Brussel, Beijing en Londen. Maar je hebt ook kleinere plekken die erg interessant zijn, zoals Amsterdam, Xanten en Dokkum

Luie vakantie (30 x uitgekomen)

Jij doet het liefst gewoon weinig. Lekker onderuitgezakt zitten in een strandstoel is wat voor jou. Een luxe hotel is bijvoorbeeld een goed idee? Lekker zonnen, eten geserveerd krijgen, en misschien soms even zwemmen, en dan weer slapen. Jij bent blijkbaar toe aan rust en doet het liefste weinig. Je kan naar een hotel in Turkije, Amerika of Spanje bijvoorbeeld. En anders is een waddeneiland ook nog een leuke oplossing toch? ;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Scandal

    Sportieve vakantie, helemaal waar. ^^

    6 jaar geleden
  • Nythil

    Kamp :) ga deze zomervakantie ook op kamp :D

    9 jaar geleden
  • Value

    Omg mooie quiz!!

    9 jaar geleden
  • Sincerely

    Culturele vakanties, en het klopt nog ook!

    9 jaar geleden
  • Shanx_x

    Kamp
    leuke quiz

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?