She Got Style [Christofer Drew ] 1%

-In dit deel komt Chris !
Leuwk , hé ?

`.^

Mogelijke uitkomsten

He = Hero (24 x uitgekomen)

Olivia

-Eén week later na de gebeurtenis , ( met je moeder ) was je het al kompleet vergete . Vandaag ging je shoppen met je Bf Demi . Jullie hadden vandaag afgesproken in StarBucks . Je vond het raar want ze was al 15 minuten te laat .
Waarschijnlijk was ze weer één of andere jonge aan het versieren ( typisch ) . Je ging naar buiten en wandelde het straat over . Ineens komt er uit het niets en motor op je af . Je weet niet wat te doen en verstijft van de angst . Op dat moment zag je jouw hlle leven voorbij flitsen . Ineens werd je aan de kant geduwt en lag op de grond . Je voelde een snee in je voorhoofd die begon te bloeien j voelde met je hand aan de plek en zag dat er nu ook rood bloed aan je vingers zat . Je keek even langs je om te kijken wie ofwat je aan de kant had geduwt. Je zag een jonge van rond de 17 - 18 jaar langs je liggen . Je keek even dichter bij en zag dat de jonge zijn ogen dicht waren . Je voelde aan zijn polsen en voelde geen hartslag .

Je raakte in panniek en riep om hulp . Maar niemand kwam . Er was geen tijd meer ,je moest iets doen mond op mond beademing .
Je deed eerst een hartmassage en dan blaasde je lucht in zijn longen . Dit herhaalde je drie keer tot de jonge begon te kuchen . Je was zo blij ,zo blij dat de jonge weer bij bewust zijn was .Zo blij dat je begon te wenen , en dat er één van je tranen op zijn gezicht vielen . Hij keek je aan met een glans in zijn ogen . En zei met een lieve stem : "Dank je . "
Je schudde nee en zei : Zonder jou , was ik er nu niet meer .De jonge leunde naar voren , gaf je een kus op je wang en zei : Hi , ik ben Chris .




*****************************************







-Vond je hem leuwk ? `.^
ThQ voor het lezen .
Reactie's Please .

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Yuck

    aaaw sweeet !
    +Chris is schattig ;3
    snelverder ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?