She Got Style [Christofer Drew ] 3%

Om het verhaal op gang te krijgen , ga ik een tijdsprong maken van 1 maand , Oké ?


Love jullie

Mogelijke uitkomsten

Meet Demi . (18 x uitgekomen)

Olivia Pov

Je kende Chris nu al één maand en jullie waren goede vrienden geworden . Maar Demi had een hekkel aan Chris . Je wist niet wat er schelde , ze had een slecht gevoel rond Chris . Maar jij ging het jouw niet aantrekken want je vond Chris geweldig .Vandaag hadden jullie afgesproken met Chris in het populaire café 'The Link' .Je was onzettend blij dat Chris er ging zijn .
Jij en Demi kwamen aan en je zag Chris staan je liep naar hem toe en toen je er bijna was zag je hem met een meisje kussen .Je voelde je slecht . Je weet niet hoe het kwam maar ,
maar


je

hart


brak


.



Chris pov

Vandaag ging je met Olivia en Demi naar de Link . Je keek er echt naar uit om Olivia te zien vandaag ging je het doen , vandaag ging je zeggen wat je voelde .
Toen je aankwam ging je ergens rustig zitten . Er was veel volk en de meeste mensen kende je wel . Opeens zag je iemand die je nooit meer wou zien .
Je ex Chelsea . Zij was het eerste meisje waar je echt op verliefd was , zei was dan ook het meisje dat je had ontmaagd . Op je 16de had je een relatie met haar die niet lang stand hield omdat jullie veel te verschillend waaren zij was de preppy Chearleader en jij was de jonge die zijn leven aan muziek gaf .
Ze zag jouw staan en keek je in de ogen .
Je weet niet hoe het kwam maar jullie werden naar elkaar toe gezogen jullie lippn stonden 2 centimeter van elkaar af en ze zei : "I love u"
Meteen daarna zette ze haar lippen op de jouwe en jullie begonnen te kussen .
je wist dat het fout was maar toch ...
Ineens hoorde je iemand "KLOOTZAK!"roepen
je wist dat zij je had gezien .


Demi POV

Je zag Olivia verstijft naar iets staren . Je volgde haar blik en die was gericht op een jonge en meisje die aant kussen waren . Toen je zag dat Chris de jonge was kon je jouw niet meer bedwinge en riep zonder na te denken : "KLOOTZAK"
Iedereen keek je aan maar het kon je niks schelen . Chris keek ook jouw kant op . Je ging naar hem toe en gaf hem een lap op zijn gezicht . Olivia keek toe met een hand voor haar mond .
Je zei : "Je wist goed genoeg dat Olivia gevoelens voor jouw had ! En dan doe je dit . Godver , ik wist dat er iets was maar nee Olivia wou niet luisteren omdat ze van je houd !!Ze is nog nooit zo verliefd geweest en dan doe je dit ! Alle jongens zijn het zelfde eerst lief doen enzo gewoon om sex met een meisje te hebben ! "en je pakte Olivia's hand vast en ging uit de link . Ze besefte nog steeds niet wat er was gebeurt . Ze was nogsteeds in schok .



*****************************************


Euh , is hij leuwk of is het iets te snel ?
Laat iets weten .
Xxxx

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • SMELLYALATA

    Whoeeeeh i like it, snel verderrr :'DD

    1 decennium geleden
  • Yuck

    oeeh spannend ;3
    snelverder ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?