Wie is jouw favoriete scene queen?

Het is heel simpel.
Wie vind jij het leukste?

Mogelijke uitkomsten

Jacquelene Vanek (63 x uitgekomen)

Jac is zeker je lievelings scene queen.Ze heeft een leuke stijl, blond gecombineert met kleurtjes is altijd leuk. Maar ook haar make-up is super. Je vind haar ook geweldig, je zou dan ook eens graag met haar eens een dagje gaan shoppen of iets anders leuk doen.

Audrey Kitching (42 x uitgekomen)

Audrey is waarschijnlijk wel de meest opvallende scene queen, je kan haar dan ook direct opmerken aan haar opvallende kapsels. Je houd helemaal van haar stijl, misschien heb je zelf wel een opvallend kapsel. Voor de rest heeft Audrey een perfect stijl.

Amor Hilton (2 x uitgekomen)

Amor haar stijl is zeker leuk, haar blonde haren gecombineert met haar zwarte make-up maakt alles nog leuker. Je houd ook van haar stijl en zou dan ook eens graag met haar een dag ruilen.

Sar Benett (80 x uitgekomen)

Zwart, met verschillende kleurtjes gecombineerd is zeker geen slechte combinatie. Ook nog een combinatie met verschillende kleurtjes make-up is zeker leuk. Jij vind daarom Sar helemaal geweldig, je wil wel eens ruilen met haar.

Brookelle Bones (16 x uitgekomen)

Jij bent helemaal in de ban van Brookelle haar stijl, je vind het leuk. Ze doet lekker zot, ook jij kent er heel wat van om eens lekker uit je dak te gaan. Haar donkere stijl hindert het zeker niet om je helemaal te laten gaan, perfect dus.

Kiki Kannibal (46 x uitgekomen)

Kiki heeft je helemaal doen zweven, je vind haar een super scene girl. Ze draagt altijd van die leuke en sexy kleedjes of shirtjes. Zelf draag je ook graag felle dingen. Een super combinatie dus.

Hanna Beth (17 x uitgekomen)

Jij vindt Hanna super. Ze heeft dan misschien niet zo'n opvallende stijl, maar ze is zeker ook super leuk. Je moet niet opvallen om een leuke stijl te hebben.

Dakota Rose (46 x uitgekomen)

Jij houd helemaal van Dakota Rose, je vind ze wel leuk ze is ook één van de fleurigste Scenes. Ze heeft altijd wel een frisse kleur aan, dat vind je wel iets hebben. Zelf ben je ook meestal wel gekleed in frisse kleurtjes,dat vind je gezellig en je word er goed gezind van.

Brittany Kramer (21 x uitgekomen)

Brittany Kramer is helemaal niets voor jou, je vind haar stijl geweldig, met haar zou je wel eens willen ruilen. Brittany's kant is wel iets meer naar de donkere kant,maar dat vind je helemaal niet erg, zwart gaat toch bij alles.

Zui Suicide (15 x uitgekomen)

Jij bent een echte fan van Zui Suicide,je vind haar gewoon helemaal te gek. Haar stijl past goed bij de jouwe, je zou het wel leuk vinden een dagje met haar op te trekken.

Trouwens wist je al: dat Zui Suicide, ook de Zui is in Paris Hilton My New BFF.

Geen (28 x uitgekomen)

Jij houd niet echt van al dat scene gedoe, je bent liever jezelf. Ook hun stijlen vind je maar niks,je vind het op totaal niks trekken. Maar dat is je eigen keuze, jij valt liever niet op.

Statistieken

Statistieken

Reageer (54)

  • GabySzuhaj

    hmmmm, Dakota Rose. Ik ben meer fan van Barbie Beatdown

    1 decennium geleden
  • NEWgirlS

    Sar Bennet:O

    1 decennium geleden
  • Astrale

    Dakota Rose. Ik heb echt een hekel aan haar!
    Ik vind Jac Vanek enzo net iets leuker. :x

    1 decennium geleden
  • MaddieScene

    Audrey LLOVEE

    1 decennium geleden
  • Willibrord

    Jacquelene Vanek aaahhaaa =D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?