Ben jij een shopaholic?

Hoe je van shoppen? Of haat je het?
Kom erachter door deze quiz te maken.

Mogelijke uitkomsten

Shopaholic (39 x uitgekomen)

Jij bent een echte shopaholic. Je kan niet voorbij een winkel passeren zonder er op zijn minst een kledingstuk gekocht of gepast te hebben. Het is dan ook logisch dat je thuis een hele grote kleerkast hebt die helemaal overvol is. Een kleerkast met voor elk seizoen wel minstens tien outfits. Shoppen is voor jou echt een hobby geworden.

Je houdt van shoppen (14 x uitgekomen)

Je houdt van shoppen. Maar dat wilt niet zeggen dat je in elke winkel iets gekocht moet hebben. Jij kan je ook amuseren zonder tien zakken vol kleding aan elke hand te hebben. Want te veel geld uitgeven aan kleding die je niet nodig hebt, vind je geldverspilling.

Je haat shoppen (6 x uitgekomen)

Shoppen? Is dat een werkwoord? Je snapt echt niet hoe mensen nu plezier kunnen hebben in het leeg kopen van winkels. Het is volgens jou pure tijd- en geld verspilling. Want je kan met je geld toch veel betere dingen kopen, dan kleren die je toch al genoeg hebt. Je bent nogal kieskeurig als het op het kleren aankomt. Het is dan ook logisch dat het bij jou uren duurt voor je een geschikt kledingstuk hebt gevonden. Maar als je het dan toch gevonden hebt, draag je het tot het helemaal versleten is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • NEWgirlS

    je houdt van shoppen

    1 decennium geleden
  • Young

    Shopaholic, ahaha.

    1 decennium geleden
  • xSara1Dx

    Shopaholic ? Ik hou niet echt van shoppen :P

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Jeej. Shopaholic! Dat klopt :P

    1 decennium geleden
  • Queensbury

    Shopaholic <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?