when the time is over there came an angel from heaven.... [1]

when the time is over there came an angel from heaven....

Hope you like it ^-^

Mogelijke uitkomsten

Het moment van de waarheid... (18 x uitgekomen)

PIEP PIEP PIEP.. Die stomme kut wekker gaat alweer. Pfft.. het is pas 6 uurr.. Maarja ik ben wel de baas dus ik ga maar opstaan..
Fuck.. jahoor het is weer zover.. ik heb maar 1 broodje.. nou dan rij ik zo nog wel even langs de bakker om brood te halen voor vanmiddag. Na het ontbijt ren ik naar boven om mijn kleren te pakken en dan te gaan douchen.. *voor de kleerkast* hmm... wat zal ik eens aandoen vandaag.. een kort rokje met een hempje erop.. dat kan wel voor een dagje. Ik ren naar de badkamer en ga zo snel mogelijk douchen want ik ben al laat.
Nu nog alleen maar even al mijn spullen pakken en ik kan weg. Neeeee waar is mijn autosleutel!! Ow wacht ik ziet hem al (A) hihi.. Ik stap de auto in en rij weg,, onderweg nog eventjes langs de bakker. Ik haal wat lekkere broodjes voor vanmiddag.. ook wat voor het personeel en de kinderen.
Ik rij snel door naar mijn eigen kinder dag verblijf. Yeahh vanaf 10 meter afstand ziet ik de naam al !! Kinderdagverblijf De Blije Bloemen.. *tsjaa wat moest ik anders bedenken...*
Tuurlijk ik kom weer eens als eerste aan.. maarja ik ben nu ook nog maar de enige met de sleutel ^-^.
Om 7 uur is Shelly er al. Och wat mag ik haar!
Shelly: Hee Ver, alles goed? Hmmm wat ruikt het lekker zeg! Ben je langs de bakker geweest ^-^. Ik: Jaa alles gaat goed hoor meis. Jaa ik ben ook langs de bakker geweest. Had geen brood meer in huis xD. Shelly: Ach lieferd toch. Had dat gezegt dan had ik wat voor je meegenomen.
Ik: Nee dat had niks uitgemaakt hoor. Nu hebben de kinderen strakjes ook nog wat lekkers.
Ondertussen waren de andere begeleiders al gekomen en begonnen met wat klaar te zetten.
Ik: Shelly, kan ik jou even spreken? Het is heel belangrijk.! Shelly: Tuurlijk lieferd, vertel wat is er aan de hand. Ik: ik denk dat ik wil stoppen met het bedrijf daarom wil ik graag dat jij verder gaat! Voorloopig blijf ik nog wel om je alles uit te leggen maar jij bent de enige wie ik het toevertrouw. Shelly: Tuurlijk Ver, ik doe alles voor jou, maar waarom wil je eigenlijk stoppen? Ik: omdat ik wil gaan reizen en verhuizen en dat kan niet met zo’n bedrijf xD.
De andere begeleiders: Shel, Ver, komen jullie? De kinderen zijn er.
Shelly en ik gingen maar voordat ze boos werden (A)...
*Tijdsprong*
Dames & Heren, alles is opgeruimd dus nu gaan we nog eventjes een verhaaltje lezen totdat de ouders komen. Maar voordat we daaraan beginnen moet ik jullie nog iets vertellen.
Ik: Oke allemaal, luister even. Ik heb hier lang overnagedacht maar ik ben tot het besluit te komen om met dit werk te stoppen. Ik wil gaan reizen en naar het buitenland verhuizen. Vanochtend heb ik het er met Shelly overgehad en ik draag de hele zaak aan haar over. Voorloopig zal ik hier nog wel blijven om Shelly alles uit teleggen en om dingen te bespreken maar ik zal al snel weg zijn.
Petra: maar juffrouw, gaat u ons dan niet missen. Ik: Ik ga jullie allemaal missen! Heel erg zelfs, maar ik kom nog wel een keertje langs hoor! We gaan brieven schrijven en bellen. Ik zal jullie nooit vergeten hoor!
Alle kinderen: We zullen je missen.
* de ouders zijn gekomen en hebben de kinderen opgehaald*


Einde quiz (A)
xxjes.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?