Daarwaariknooitzalzijn.

Gewoon een gedichtt..

Mogelijke uitkomsten

... (12 x uitgekomen)

Jij bent nu daar, zo ver weg van hier. Je leeft een leven vol geluk en plezier. Je denkt het beter te hebben dan je ooit hebt gehad. Die vroegere jaren doen je niks meer. Je leeft nu, zonder mij en de verdere dierbaren. Jij denkt zo te kunnen leven. Je mist je hart. Je hart van goud, vol liefde en vrede. Het hart dat je vroeger had. Het hart dat liet merken hoeveel je van iemand hield en nooit zonder die iemand te kunnen. Die ben je kwijt. Verloren krachten die je mee sleurt waar jij niet tegenop durft. Waar word je gebracht? Niemand weet het. Voor ieder is het een vraag en voor niemand een weet. Je eindigt daar waar ik niet meer zal zijn. Een plek waar de haat te voelen is. Daar zal je er achter komen dat je fout bent en denken dat het woord sorry niet genoeg is. Dat je zo bent veranderd dat het je leven heeft vernietigd. Je zult zoveel spijt hebben dat je het jezelf nooit vergeeft.

Eindelijk kom jij dan te weten hoe rot ik me in deze tijd heb gevoeld. Op allerlei manieren probeer ik de waarheid te zeggen. Die ogen van jou eens goed te openen. Geen enkele manier helpt. Naar niemand zul je luisteren. Vrienden laat je achter en kinderen in de steek. Is dit echt wat jij wilt? Is dit jou leven echt? Of ben je in de macht van een ander die alles bepaald en zo geniet van de aandacht en publiciteit op tv. Is dat de droom waar je al die tijd naar toe geleefd hebt? Een droom waarin je leeft zonder je kinderen.

De gedachte ‘komt hij nog eens terug? Komt alles goed?’ schiet dagen door je hoofd. Elk uur weer. Elke seconde van je leven blijf je hopen dat het goed komt. Maanden, jaren en misschien wel tot het einde van je leven. Hoelang het ook zal duren, je zal erachter komen wat je doet, waar je mee bezig bent en hoe je dit op gaat lossen. Een manier vinden hoe je weer een echt mens kan zijn. Zoals je zelf altijd was, zou je dan ook weer willen zijn.

Met liefde geschreven, een tekst voor jou. Ja liefde, niet verwacht maar toch is dit goed bedoelt om jou in te laten zien wat je allemaal doet. Dat je alles verkeerd aanpakt. Niet luistert naar de juiste mensen en geen oog meer hebt voor de mooiste kleinste momenten en vooral herinneringen. Dit alles komt misschien hard bij je aan, maar op een dag zal je dankbaar zijn dat iemand aan je gedacht heeft om je op allerlei manieren duidelijk te maken dat je fout bent.

Ondertussen leef ik dag voor dag en geniet ik wel van de kleinste momenten. Ben ik elke dag ontzettend blij dat mijn liefste moeder er altijd is. Maar ook elke dag mis ik een belangrijk persoon. Het voelt alsof er een stukje van jezelf mist. Je bent iemand kwijt en daardoor niet jezelf. In gedachte over vroeger. Denken aan leuke herinneringen.

Kon je de tijd maar terug draaien.


Madeby M.

Nee (4 x uitgekomen)

nee

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Springfield

    Beautiful.
    Ik kan bijlange zo mooi niet schrijven O.o
    Prachtig!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?