Welk vakantieland past het best bij jouw?

als de vakantie begint lig jij dan al te zuchten omdat je niet weet waar je heen gaat op vakantie? maak dan deze test en kijk wat de geschikte locatie voor jouw is !

Mogelijke uitkomsten

Spanje (43 x uitgekomen)

Jij kunt het beste naar Spanje gaan! lekker aan het strand liggen, savonds uitgaan! Jij ben nie zo'n cultuur barbaar en blijft liever lekker chillen op het strand!!

Griekenland (16 x uitgekomen)

Jij kunt het beste naar Griekenland gaan! Jij houd wel van een beetje strand en houd zeker van warme vakantielanden, maar je vind het ook leuk om lekker een auto te huren en de cultuur enz. te verkennen !!

Noorwegen (2 x uitgekomen)

Jij kunt het best naar Noorwegen gaan! houd wel van een beetje sneeuw maar té koud vind je ook niet leuk en daarom is Noorwegen ideaal voor jouw.. Niet te koud en toch het gevoel van de winter hebben met al die sneeuw!!

Alaska (2 x uitgekomen)

Jij kunt het beste naar Alaska gaan of een ander koud gebied. Jij vind het echt lekker om warm gekleed de sneeuw in te gaan en lekker het gevoel van de winter te hebben!!

Nederland of Duitsland (62 x uitgekomen)

Jij houd er van om lekker dichtbij te blijven en je houd niet zo van andere culturen of een ander klimaat! lekker dicht bij huis vind jij veel leuker en Op een camping in nl of duitsland vind jij helemaal toppie!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • MIESxPIES

    GRIEKENLAND.(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • linda313

    Spanje :D helemaal mee eens maar ja helaas ga ik naar Duitsland :P

    1 decennium geleden
  • Nachtvlinder

    gatver nl dacht het niet

    1 decennium geleden
  • Yuka

    nederland of duitsland.
    ik ga altijd naar Egypte

    1 decennium geleden
  • Milkshakeee

    NL of Duitsland XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?