[Twilight] Just a Bet [Gossip Girl]001

Dit is een gossip girl storie met de personages van Twilight, met als hoofd personage Edward en Jasmine.
Ps in dit verhaal zijn de Cullens en zo geen vampiren
Veel plezier.Laat me AUBweten wat je er van vind (flower)

Mogelijke uitkomsten

[Twilight] Just a Bet [Gossip Girl]001 (31 x uitgekomen)

[Twilight] Just a Bet [Gossip Girl]001

“Hey Upper East Siders Gossip Girl Here,
I have the biggest news ever. One of my many sources, Melanie 91, sends us this: Spotted at Grand Central, bags in hand, Jasmine McCoy and guess what she’s the principals’ daughter. Watch out little girl, angels don’t last long in the Upper East Side. I wonder what Bad Boy Eward Cullen Thinks about her when he reads this"
_____________Jasmine’s PoV_______________________________

“Jasmine, je bent er eindelijk”:Ik draaide me snel om toen ik de die stem hoorde en Angela stond voor me.We waren beste vriendinnen sinds we klein waren en niets kon ons scheiden. “Hey, ik ben zo blij om je te zien, ik heb je gemist”:En ik trok me terug uit de knuffel. “Kom, we gaan naar huis, we hebben veel in te halen”:Zei ze met haar omgewonden gezicht en ze sleurde me mee naar de limo die op ons aan het wachten was.

_________Edward’s PoV_____________________________________
“Hey, Edddie boy doe die deur open ik weet dat je daar bent”:Hoorde ik Emmet roepen terwijl hij hard op men deur klopte.Ik besloot om maar open te doen voor hij men deur kapot maakte door al dat kloppen.Jessica was nu toch weg en ik had men fun met haar wel gehad. “Hey, heb je gossip girl al gelzen”:Vroeg hij terwijl hij op men bed ging liggen.
“Neen, dat heb ik nog niet gedaan, ik was te druk bezig”:Zei ik met een wenbrauw wibbel. “Wie was het nu weer Emily of Lauren”:Zei hij met een verveelend toontje. “Het was eigelijk Jessica”:Zei ik en Emmet stond vliegens vlug recht op. “ Wacht, ze was toch samen met Mike”:Vroeg hij in ongeloof. “Wel geen meisje blijft trouw aan zn vreindje als ze Edward Cullen kunnen krijgen.En wat was er met gossip girl?”. “Wel, kijk maar zelf meneer Cullen en zeg me dan wat je denkt”:Zei hij terwijl hij zn gsm in men handen schoof.Ik las het artikel voorzicht en lichtjes verscheen er een lach op men gezicht.
“Als jij er in slaagd om tussen haar benen te komen...als je snapt wat ik bedoel.....dan zorg ik er voor dat je Rosalie krijgt”:Zei hij met een lach.Rosalie was zn zus en ze haatte me zo erg.Dat als ik zou dood vallen dan zou ze zelf om mn graf dansen. “Ik weet het niet...misbruik maken van een onschuldige meisje”:Zei ik met een duivels lachje. “Of het wat uit maakt of je haar misbruikt.Je bent Edward Cullen”:Zei hij en ik keek hem met plezier in men ogen aan. “Oké dan, weddenschap is aangenomen”:Zei ik terwijl we onz handen Schudden.Dit wordt een heel intersant school jaar.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Reminiscence

    ;O ;O verder

    1 decennium geleden
  • VampiresS

    echt leuk deze quiz!
    dus snel verder!
    echt super!
    en als je vervolg hebt, kun je me dat dan even laten weten?
    xxxx<33
    samantha

    1 decennium geleden
  • rosetyler

    SUPER ORIGINEEL!
    Super snel verder!

    1 decennium geleden
  • Hobbelpaard

    ik vind het echt wel leuk bedacht. :'D ik wil meeer! zou je me ffkes op de hoogte willen houden van de volgende? [a]
    verderdus!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?