Welke bloem ben jij?

Vind hier uit welke bloem je bent!

Mogelijke uitkomsten

Roos (1 x uitgekomen)

Jij bent zou een roos kunnen zijn!

De roos is hét symbool voor liefde! Jij bent romantisch en veel mensen vinden jou mooi. Je uiterlijk is erg belangrijk voor je en je wilt er elke dag mooi uitzien. Als jij een roos zonder doornen wilt zijn sta je symbool voor jeugdige verbintenis, en als je een rode roos wilt zijn sta je symbool voor romantische liefde!

Tulp (6 x uitgekomen)

Jij zou een tulp kunnen zijn!

Jij gaat voor roem! Je staat ook voor perfecte liefde. Je bent wisselvallig en eigenwijs. En... Je bent het symbool van Nederland! =)

Lelie (6 x uitgekomen)

Jij zou een lelie kunnen zijn!

Als lelie ben je lief en schattig. Soms ben je wat onzeker of durf je je talenten niet goed te laten zien daarom val je niet, maar als iemand je gezien heeft val je goed in de smaak. De witte lelie staat voor zuiverheid en liefelijkheid, de gouden voor vrolijkheid en de tijgerlelie voor vruchtbaarheid.

Zonnebloem (3 x uitgekomen)

Jij zou een zonnebloem kunnen zijn!

Een zonnebloem is vrolijk en stralend. Dat is dan ook precies wat jij bent. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd is jou motto. Je helpt mensen graag. Je bent altijd het zonnetje in huis!

Chrysant! (3 x uitgekomen)

Jij zou een Chrysant kunnen zijn!

Je bent apart, anders dan anderen. Je bent stoer en lekker gek. Het maakt je niet zo veel uit wat anderen van je vinden. Je houdt van lol maken met goede vrienden. ;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?