Welk beroep zit er in jou verscholen?

Wat wil je later worden? Wat ga je later studeren? Duizenden vragen cirkelen om je hoofd... Wat ga je later doen? Weet je het echt nog niet? Sta je voor de moeilijkste keuze in jou leven? Doe hier de test, en ontdek wat voor beroep er in jou verscholen zit!

Mogelijke uitkomsten

Geneeskunde. (24 x uitgekomen)

Een goede kop en een flink stel hersenen. Dat is wat jij hebt! Doe er iets mee! Voor jou is er niets heerlijkers dan een goeie wiskundesom... Laat zien wat je in e hebt! Haal er uit wat er in zit!

Handwerk (24 x uitgekomen)

Jouw handen staan te tintelen om iets te kunnen maken, ze staan niet meer stil! Ze maken meesterwerken, van hout, metaal, stof, plastic,...Laat zien wat je kunt! Voor jou bestaat er niets heerlijkers dan iets te maken... Een standbeeld? Een trui? Komt voor de bakker!

Onderwijs. (27 x uitgekomen)

Jij kan goed met kinderen omgaan! Je hebt engelengeduld en houd er van mensen iets aan te leren, dit is iets voor jou! De eerste sommetjes leren aan die piepkleine, schattige kindjes? Of liever een klas vol zwetende pubers in het middelbare onderwijs... Jij bent de baas!

Landbouw (9 x uitgekomen)

Niks leren voor jou! Geef jou maar een stikende stal en dikke vette varkens! Dan pas voel jij je thuis... Elke dag de koeien melken, dieren voederen, Aaaaah! Zaaalig toch? Leve het platteland!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • ceauceau

    handwerker, cewll ik wilde altijd al mode-ontwerpster worden (yeah)

    1 decennium geleden
  • Kajaxxx

    Onder wijs? Cool maar ik wil beroemd worden duhh!

    1 decennium geleden
  • Milkshakeee

    Onderwijs..

    1 decennium geleden
  • xkissx

    Handwerker...iewl!

    1 decennium geleden
  • thforever

    handwerk :) haha, ik heb 2 linkerhanden, dus da zal nie gaan :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?