Welk Harry Potter personage ben jij?

Harry Potter, de geweldige boeken- en filmreeks die over de hele wereld beroemd is. De meest geweldige personages komen er in voor, allen gecreëerd door Joanne Kathleen Rowling.

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (15 x uitgekomen)

Loyaal, dapper, intelligent en af en toe wat koppig. Jij bent, net zoals Harry, een moedig iemand die alles doet voor zijn vrienden...

Hermione Granger (35 x uitgekomen)

Jij bent, net zoals Hermione, dapper, maar voornamelijk intelligent. Jouw favoriete bezigheid is lezen en leren. Als jij een vraag weet, steek jij meteen je hand op. Al ben je soms wat bazig, uiteindelijk kan niemand zonder je.

Ron Weasly (9 x uitgekomen)

De loyaalste van de Big Three. Jij staat altijd voor je vrienden klaar. Maakt niet uit wat je moet doen, je doet alles voor ze. Zit je even in een dip? Maakt niet uit, je vrienden trekken je er doorheen ;)

Fred of George Weasly (8 x uitgekomen)

Jij lijkt erg op deze twee grappenmakers. Zonder lachen is het leven niets waard, dus lach elke dag, vind je niet? Ook Fred en George halen graag grappen uit, al is het je broer of zus, des te beter zelfs :P

Voldemort (13 x uitgekomen)

Door en door slecht... Net als Voldemort... Maar wie weet is er een sprankje hoop voor jou, doe de juiste dingen, maak niet de verkeerde fouten. Blijf close met je vrienden en laat niemand in de steek. Waarschijnlijk zal het dan al een stuk fijner worden :)

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Drapplepotter

    Fred en Goerge haha

    9 jaar geleden
  • Revius

    Ron Weasley ;D

    1 decennium geleden
  • Dreamhopper

    Harry Potter :P

    1 decennium geleden
  • roosjecadeautje

    hermione!! Maar ff serieus.. Als je graag geschiedenis leest/gewoon leest ben je nog geen nerd (Zij is niet echt een nerd maar ze houd wel van leren)

    1 decennium geleden
  • Basile

    Harry Potter. Hahahahahaha! Boek "Houw To be EVil" Geweldig. Kudo (yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?