mooie dromen 2

volgende deel ik hoop dat hij een beetje goed is

Mogelijke uitkomsten

op de foto is bill een vlinder! (12 x uitgekomen)

wat Tom zegt is blauw en wat bill zegt is rood en wat tom denkt is groen en wat bill denkt is paars ff voor de overzichtelijkheid

Tom gaat de badkamer uit. Ik kleed me uit en ga onder de douche staan. Een half uurtje laten klopt er iemand op de deur "binnen" Tom steekt zijn hooft om het hoekje van de deur en zegt "we gaan bijna eten kom je?" "ja ik kom er aan" ik stap de douch uit.

Tom p.o.v. Ik sta nogsteeds in de deuropening van de badkamer en kijk stieken naar bill die snel een handdoek om zijn middel slaat hij heeft een mooi lijf niet te dun en zeker niet te dik shit nu denk ik weer zo over mijn broertje ik ben geen homo! Maar toch denk ik dat ik verlieft op hem ben. Hij is ook zo schattig. Straks als ik het hem vertel haat hij me nog, ik zal dit geheim kosten wat kost geheim houden! maar dat is moeilijk.

(bill p.o.v.) Ik kijk heel even naar Tom en het lijkt wel of hij blozend naat mij zit te kijken maar dat vezin ik vast omdat ik dat gewoon wil hij is diep aant nadenken zo lijkt het hij is zo cute als hij zo diep in gedachte zit "eeh Bill ..." "ja wat is er?" "... eeh nee laat maar" "Tom vertel wat is er" "neehee laat maar" "TOM vertel" "nee" "vertel je me het wel straks?" "mischien waarschijnlijk later" "oke"

(Tom p.o.v.)verdorie ik zou het geheim houden

nee (2 x uitgekomen)

nee

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • PeterXpan

    verder (flower)

    1 decennium geleden
  • Roomzilla

    =] maar gebruik de volgende keer wel punten xD.......................

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?