Wie is de Mol 2010

Iedereen kent het programma denk ik wel op Nederland 1 dat altijd om 20.30 wordt uitgezonden! WIE IS DE MOL! De spelers in het spel zijn allemaal op hun hoede want er is een mol in het spel. Ben jij misschien ook een mol? Maak deze quiz en kijk wie je van wie is de mol 2010 bent!

Mogelijke uitkomsten

Loretta (2 x uitgekomen)

Loretta was wat terughoudend in het spel.
Ze lag er al meteen uit dus erg oplettend was ze niet, ze was wel een heel aardig en sociaal persoon. Maarja iemand moet de eerste zijn; als jij Loretta was kwam je niet ver.

Tim (6 x uitgekomen)

Tim was heel erg fanatiek in het Wie is de Mol spel. Een actief baasje dat erg oplettend was. Maar het mocht niet baten; hij had de verkeerde op het oog en moest al vroegtijdig naar huis. Zijn geordende overkomen met het molboekje was schijn.

Manuel (6 x uitgekomen)

Door ziekte overmeesterd. Jammer; want hij kon nog best ver in het spel komen. Hij was sociaal en iedereen vertrouwde hem wel in het spel. Een goede tactiek. Dat had hem best ver kunnen brengen..

Barbara (3 x uitgekomen)

Deze eigenlijk zo sportiefe vrouw lag er in eerste instantie al bijna uit, ze kreeg een tweede kans maar die benutte ze ook niet en moest naar huis. Zo sportief als ze was keerde ze ook sportief weer naar huis. Het leek wel alsof ze soms een beetje saboteerde maar dat was ook maar voor de gein.

Hind (5 x uitgekomen)

Hind was wat stil zodat de medespelers niet zo veel op de hoogte waren van Hind. Ze zondert zich wat af, laat alles over zich heen komen en met een ach-als-het-vandaag-niet-komt-komt-het-morgen-wel- instelling vloog ze weer terug naar Nederland.

Kim (4 x uitgekomen)

Deze brutale maar erg fanatieke Kim is meesteres in dingen verkeerd laten lopen. Misschien is ze de Mol wel of speelt ze het zó dat andere mensen haar verdenken. Wie weet? Je krijgt haar niet zomaar een mening aangesmeerd, dat kan goed uitpakken maar ook slecht uitpakken.

Frits (9 x uitgekomen)

Hij begon als een vertrouwenspersoon maar niets is wat het lijkt. Hij verraadt de groep met zijn vrijstelling en daardoor is hij nu niet meer te vertrouwen. Of hij de mol is, is nog de twijfel.

Erik (6 x uitgekomen)

Erik denkt dat hij het spel zo goed speelt dat iedereen hem vertrouwt. Maar nog loert er een addertje onder het gras. Hij heeft altijd een woordje klaar en zegt dat hij zo goed de opdrachten speelt maar verwarring schept hij ook. Molactie?

Sanne (11 x uitgekomen)

Sanne is aardig en gaat op in de groep. De groep komt nu op het punt dat ze aan Sanne beginnen te twijfelen. Is ze wel zo te vertrouwen? Misschien is ze toch wel de Mol, en heeft ze nu al veel kunnen mollen zonder dat ze het in de gaten hadden.

Arjen (18 x uitgekomen)

Hij speelt het spel goed en neemt risico's met zijn jokers maar hij zet ze niet in. Hij is wel te vertrouwen volgens de groep, maar dat sloeg ineens om. Maar de schuld krijgt Arjen niet, want Sanne is de klos door het joker-gevalletje. Arjen is sluw maar dit keer was het geen molactie want Arjen is uitgeschakeld.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Melle

    Kim de Mol!!!

    1 decennium geleden
  • Snor

    Echt toffe quiz ;D leuke lange keuzes, jammer genoeg kijk ik het niet zo vaak.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?