Ben jij geschikt als OnderwijsAssistent ?

Wil jij weten of je geschikt bent om als onderwijsassistent te werken? Zit je in het laatste jaar van VMBO en wil je graag naar de PABO? Wil je direct praktijkervaring op doen in het onderwijs? Doe dan de quiz en zoek uit of je geschikt bent voor de opleiding Onderwijsassistent.

Mogelijke uitkomsten

geschikt (207 x uitgekomen)

Je wilt graag met kinderen werken en een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling. Je vindt het leuk om dingen uit te leggen en jongeren te stimuleren. Ok ben je flexibel, creatief, sociaal en mensgericht. De opleiding Onderwijsassistent past goed bij je.

misschien geschikt (59 x uitgekomen)

Je werkt wel graag met mensen, maar niet echt graag met kinderen. Creativiteit, flexibeliteit, mensgerichtheid en sociale vaardigehden, deze kwaliteiten heb je wel maar zijn nog niet goed ontwikkeld. Als je de opleiding Onderwijsassistent wilt doen is het wel belangrijk dat je deze vaardigheden en kwaliteiten ontwikkeld.

ongeschikt (1 x uitgekomen)

Je wilt niet met kinderen werken en blijft het liefst op een veilig afstandje kijken. Jongeren stimuleren vind je niet belangrijk genoeg. Creatief sociaal en mensgericht ben je niet echt. Als ik jou was zou ik voor een andere opleiding gaan kijken die misschien beter bij je past.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?