What kind of Angel are you??

hier kun je zien wat voor een engel je bent... of dat je juist geen engel bent maar gewoon een mensje... laat bitte een reactie achter!!!

Mogelijke uitkomsten

Human (11 x uitgekomen)

jij bent geen engel maar dat wil niet zeggen dat jij niet bijzonder bent.
jij komt voor jezelf op en als je ergens het niet mee eens bent zeg je dat.
soms ben je een beetje verlegen en een beetje droomerig ook wel.
je houd van kleuren die het leven symboliseren.
soms heb je moeite jezelf te uiten maar dat bespaart soms ook wel erge ruzies.
jij bent een mens en je moet blij zijn met wie je bent.

White Angel (8 x uitgekomen)

jij bent een witte engel in boeken zoals de bijbel word jij gezien als iets goeds.
jij hoopt op vrede en tijdens ruzies probeer je de problemen zo snel mogelijk op te lossen.
je hebt een lief en vriendelijk karakter maar dat betekend nog niet dat je met je laat spotten.
soms zou je willen dat je wat moediger was maar dat is niet nodig want je bent al moedig genoeg en dat zul je wel merken als het nodig is.
jij bent een witte engel en daar mag je zeker blij mee zijn.

Dark Angel (5 x uitgekomen)

jij bent een duistere engel maar dat wil niet zeggen dat je slecht bent. je word vaak raar aangekeken en mensen begrijpen je niet, althans nog niet want als ze een beetje hun best doen zien ze een goed persoon. je doet je vaak anders voor dan dat je bent en daarom is het moeilijk echte vrienden te maken. mensen mijden je meestal want jou humeur is meestal ook niet echt te genieten. probeer eens echt jezelf te zijn en praat met wat mensen, miss worden jullie wel vrienden.
je bent een duistere engel maar dat betekend niet dat jij geen respect en een goed leven verdient.

Angel of Emotions (10 x uitgekomen)

je bent een engel van emoties. je bent een prettig persoon om mee om te gaan. normaal ben je een vriendlijk persoon maar als je kwaad bent moeten ze oppassen want de hemel verduisterd dan en stormen breken los.(bij wijze van spreken dan) soms laat je,je toch echt te vaak meeslepen met je emoties en je huilt gemakkelijk. omdat je,je emoties meteen uit heb je bijna nooit last van stress en houd je de sfeer om je heen rustig enn luchtig.
je bent een engel van emoties maar pas wel een beetje op want jou gevoelens kunnen voor andere soms moeilijk zijn om mee om te gaan.

Angel of Knowledge (4 x uitgekomen)

je bent de engel van kennis. in je vrije tijd zit je liever op eenrustig plekje een boek te lezen dan dat je,je op een drukke plaats tussen de mensen bevind. mensen komen vaak naar je toe voor advies en dat geef je dan ook met veel plesier. tegen mensen tegen wie je opkijkt ben je een beetje cool en terug getrokken. en als jij een foutje hebt gemaakt of iets niet wist geef je dat niet graag toe en kap je het gesprek een beetje af.
je bent een engel van kennis maar let inplaats van op je boeken ook eens op je omgeving, daar kun je ook veel van leren.

Angel of Willpower (7 x uitgekomen)

jij bent een engel van wilskracht. jij zult niet snel opgeven voordat je je doel hebt bereikt. je bent koppig en daardoor ook wel eens onaardig en snouw je iedereen af. je bent wel heel geduldig en daardoor kun je ook naar andermans problemen luisteren. over het algemeen ben je wel aardig, maar niet iedereen heeft net zo veel geduld als jij dus let hier heel goed op!! je bent goed in het oplossen van puzzels en raadsels want je kunt gewoon weg niet opgeven.
jij bent een engel van wilskracht maar let er wel op dat je,je niet te veel laat beïvloeden door je koppigheid en geef ook eens op.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • sexyvamp

    witte engel(A) (lol)

    9 jaar geleden
  • xLizaax

    White angel!

    1 decennium geleden
  • Femkexx

    White Angel(A)

    1 decennium geleden
  • Chrysanthe

    angel of emotionxD

    1 decennium geleden
  • moonlight023

    dark angel!! best cool!! ma geloof me, al je me ziet ben ik altijd blij!!!(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?