welke jongen past bij jou??

of je stoere jongens, lieve zachtaardige jongens, of een ander soort jongen leuk vindt :)

Mogelijke uitkomsten

de lieve zachtaardige jongen (10 x uitgekomen)

ze zijn lief en zouden zo voor je deur staan met een boeketje rozen. Hij kan wat emotioneel zijn, Maar ach, wat zou het?? Het liefste neemt hij je mee naar het strand om de zonsondergang te kijken. Ze hebben een hekel aan matsio(of hoe je het ook schrijft) jongens en kunnen best snel jaloers worden.

Tip: Ze houden van slimme opmerkingen die een beetje filosofies zijn. Maar Pas Op, doe niet alsof je het beter weet als hen!!

de stoere "kijk mij eens" jongen (7 x uitgekomen)

dit zijn vaak de echte mooiboys. Ze zijn heel ijdel en ook nog eens dominant. Ze beschermen je voor elke jongen die met je probeerd te flirten. Dit kan soms iritant zijn, Maar hij bedoelt het goed! Hij vindt het leuk om samen met jou rond te hangen in de stad.

Pas Op: Je moet geen opmerkingen maken over dat zijn haar er belachelijk uit ziet. Dit vinden ze namelijk niet leuk om te horen, na al die uren speciaal voor jou voor de spiegel te hebben gestaan.

de stuntelige jongen (0 x uitgekomen)

Hij kan zich een beetje als een slungel gedragen maar hij is Super lief. Hij is niet een van de mooiste, MAAR lelijk is hij niet. Hij houd ervan om met jou naar de film te gaan en daarna een wandeling in het park. Hij kan stil overkomen, maar hij is dan gewoon zenuwachtig. Handig bij hem om te weten: Beoordeel hem niet op het eerste gezicht, maar leer hem beter kennen.

Tip: Probeer zelf het ijs te breken door een spontane opmerking over bijvoorbeeld zijn kleding. Pas op: Hij is vaak onzeker dus doe geen domme dingen die zijn zekerheid kunnen krenken.

de sportiefe jongen (15 x uitgekomen)

Hij houd van de sport waar hij op zit, en zou dat dan ook vaak Boven jou kiezen. Natuurlijk vindt hij je wel hardstikke leuk en voelt zich daardoor ook vaak schuldig. Hij vindt het leuk als je naar zijn training komt kijken en daarna wat gaat drinken met hem in de kantine of in een bar. Hij zou vaak degene zijn die spontaan is en is een goede prater. Gelukkig ben jij dat ook en kunnen jullie het daardoor goed met elkaar vinden.

Tip: Probeer over iets anders te praten als zijn sport, daar heeft hij het immens al zo vaak over. Pas op: Probeer niet op een manier over te komen van: "we praten nu over iets anders want dat voetbal komt me neus uit". Hij zou moeilijk iemand leuk kunnen vinden die zijn sport niet waardeerd.

de foute jongen (0 x uitgekomen)

Deze jongen is eigenlijk alleen uit op jou. Hij vindt je persoonlijkheid minder belangerijk als je uiterlijk. Hij probeerd met jou vooral te showen aan al zijn vrienden wat hij "nu weer aan de haak heeft geslagen". Probeer met deze jongens niets te beginnen.

Tip: Heb je door dat het hem niet uitmaakt wat je denkt, ga dan opletten. Blijkt hij een foute jongen te zijn?? DUMP HET!! NU!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • MyCuties

    Lieve zachtaardige jongen:$(H)

    1 decennium geleden
  • Poochyena

    sportieve jongen

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?