Ben jij creatief?

Creatief zijn: de ene ziet het als een geschenk uit de hemel, een andere ziet het dan weer als iets doodnormaal, en nog een andere kan het helemaal geen barst schelen hoe een interieurtje nu is ingericht en hoe een rok is genaaid. En jij? Ben jij creatief?

Mogelijke uitkomsten

Artiest (3 x uitgekomen)

Geen jurkje hangt op zijn plaats vooraleer het door jou serieus onder handen genomen is. Jij tovert de mooiste patronen uit je hand, weet als enige waar die rooie frulletjes moeten hangen om het er toch chic én classy te laten uitzien. Oja, jij bent een echte artiest.

Miss 'no-inspiration' (3 x uitgekomen)

Waarom zou jij iets aanpakken als het zó in de rekken hangt? En waarom zou jij dat saaie bed eens eventjes opleuken met een likje verf? Jij bent niet creatief en hebt al helemaal geen idee van hoe dingen leuker gemaakt moeten worden.

Op weg (4 x uitgekomen)

Creatief zijn hoéft niet. Jij weet wat je eigen stijl inhoudt maar zelf iets aanpakken ligt net dat ietsje moeilijker. Enneeh, is dat saaie meubelstuk iets te saai voor je maar heb je geen idee wat het mist? Geen nood, daar heb je toch creatieve vriendinnen voor?

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Noah98

    op weg. Toffe quiz, Elise! Maak je er nog meer?

    1 decennium geleden
  • nathiator

    op weg (A)

    1 decennium geleden
  • Scandal

    Op weg =D
    Beter dan niets x'D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?