Welk element hoort bij jou?

Het is heel simpel: er zijn vier elementen, dus welke past er bij jou?

Mogelijke uitkomsten

Aarde (10 x uitgekomen)

Jouw element is aarde. Je bent hard, en soms kom je dan ook bot over. Maar je houdt van je vrienden en doet er alles aan om ze te beschermen, mocht dat nodig zijn. Je bent realistisch, waardoor je soms wat negatief over kunt komen. Je staat met beide benen op de grond, je hebt niet veel dromen. Als je iets wil bereiken lukt dat meestal ook wel, want je kunt goed plannen en je bent fanatiek. Kortom: jij hebt aarde als element!

Lucht (12 x uitgekomen)

Jouw element is lucht. Je grootste wens is dat je kan vliegen. Je bent dromerig, nogal raar en je bekijkt alles positief. Je wil veel bereiken in het leven, en daar zitten de gekste dingen bij (sorry hoor, maar een tijdmachine bouwen voor je 20 bent? Dat gaat niet lukken.). Realiseer je dus wel dat niet alles haalbaar is. Je hebt vaak werkstukken pas op het laatste moment af, want je kunt niet goed plannen. Daar staat tegenover dat je heel erg vrolijk bent en dat mensen met jou altijd kunnen lachen.

Vuur (15 x uitgekomen)

Jouw element is vuur. Je bent gedreven in alles wat je doet. Je wil elke uitdaging aangaan en overal de beste in zijn. Je kan niet goed tegen je verlies (je wint ook wel veel). Je hebt veel vrienden, waarvan een paar beste vrienden. Je wordt snel boos, maar de mensen die je goed kennen weten dat je nou eenmaal zo bent, waardoor ze niet meer schrikken als je boos wordt. Als je een doel voor ogen hebt stop je niet voordat je het hebt behaald, en als het niet goed genoeg is doe je het gewoon nog een keer.

Water (35 x uitgekomen)

Jouw element is water. Je bent dromerig en stil. Je laat je emoties pas zien als jij dat zelf wilt, of als ze heel heftig zijn. Je houdt van leren en wil graag de slimste zijn. Je hebt niet veel vrienden, maar die kennen je wel goed. Als je een doel voor ogen hebt, kun je heel fanatiek zijn, en je wil ook graag de beste zijn; maar dat laat je niet merken. Je bent veranderlijk (op het ene moment vraagt iedereen waarom je zo hyper bent en een kwartiertje later zie je eruit alsof er iets vreselijks is gebeurd). Jij bent gewoon heel erg water^^

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Liv123

    Waaaaaattttteeer yeeeeees

    9 jaar geleden
  • Quanierkta

    YES! ik wist het ik wou het ik ben water (dance)

    1 decennium geleden
  • Werewarg

    Lucht! Die wou ik! Dat is supercool! IK KAN VLIEGEN!!!

    1 decennium geleden
  • LostSounds

    Aarde. Ja dat klopt helemaal, behalve dat ik niet veel dromen heb.
    Maar supercool plaatje bij aarde trouwens!

    1 decennium geleden
  • Draakjedavid

    Water! Dat klopt, ik lijk op mijn zus ;)
    Superleuk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?