Wat voor oorbel ben jij?

Je krijgt een sms van je vriendin: Feest, vanavond, 10 uur, be there!! <3
Wat voor oorbellen moet ik aan??!!! ALLARM ALLARM!!
Niet getreurd!! Met deze test vind je het uit!!

Mogelijke uitkomsten

Ring-oorbel (16 x uitgekomen)

Jij bent een ring-oorbel. Je bent een stoer meisje, dat graag merken op haar kleding draagt, vooral nike, adidas of een ander sportmerk. Je ziet er sportief, maar ook hip en sexy uit. Die ringen maken het vrouwelijk.

Knopjes-oorbel (33 x uitgekomen)

Jij bent een knopjes-oorbel. Je houdt van een natuurlijke look, maar ook chique en elegant. Doordat je knopjes draagt, steek je je haar nonchalant op, zodat je hals goed uitkomt. Dit geeft er een sexy tintje aan, terwijl de parels het chique ervan houden, zodat het er niet ordinair uit ziet.

Punky-Oorbel (12 x uitgekomen)

Jij bent een punk oorbel. Jij houdt van freaky, stoere en vooral véél kleine ringetjes, stekeltjes en andere metalen dingetjes in je oren. Combineer dit met zwarte make-up, felle+zwarte kleding en je bent über-punk-hip!

Freaky-oorbel (43 x uitgekomen)

Jij bent een freaky-oorbel.
Je houdt van kleurtjes, friemeltjes en alles waat grappige dingetjes aan hangen. je oorbellen zijn origineel, grappig, freaky, kleurrijk en ook wel cute. Zo is je stijl ook: je kleding heeft veel kleuren: je doet wat je zelf wilt, en wie het niet leuk vind moet dat zelf weten. Je bent altijd/bijna altijd vrolijk, en je luistert ook bijna altijd vrolijke muziek, maar ook rock.

Grote-oorbel (24 x uitgekomen)

Jij houdt van grote, opvallende bungelende eyecatchers. Jij hebt er in alle kleuren en maten, maar bijna allemaal zijn ze zwaar, opvallend en groot. Maar dat past wel bij je kleding, want die is meestal heel egaal, en normaal. Veel effen shirtjes, topjes, en spijkerbroekjes/rokjes. Jij gaat qua kleding voor safe, daarom compenseer je dat met je grote, opvallende oorbellen.

Diamanten-oorbel (20 x uitgekomen)

Jij bent een diamanten oorbel. Jij laat graag zien wat je hebt (que geld). Je draagt je diamanten oorbellen overal en altijd. Ze passen namelijk overal bij. ''Ze zijn écht hoor!!'' zeg je tegen iedereen. Jij houdt van sexy kleding, veel ontblote schouders, en decolleté's. Ik wed dat deze persoon van Sex And The City houdt, en graag gaat shoppen bij winkels en merken als prada, chanel, gucci en andere chique en dure merken. Jij houdt van glamour, en bent een echt meisje-meisje.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • omggggg

    Grote oorbellen jeej (yeah)

    8 jaar geleden
  • Fainche

    Grote oorbel, neh lelijk

    1 decennium geleden
  • flix

    punky =)

    1 decennium geleden
  • Sucrose

    Diamanten oorbel xD
    kan wel kloppen want die heb ik wel ergens xD
    en de mode?
    tja, die volg ik ook altijd, maar geef er wel mijn eigen draai aan ^^

    1 decennium geleden
  • Timid

    freaky oorbel :" D
    oemg wat zijn die leuk n.n

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?