welke HOTTIE past bij jou?

zou jij graag willen weten welke hottie bij jou past dan is deze test iets voor jou!!!

Mogelijke uitkomsten

Taylor Lautner (9 x uitgekomen)

WOW!!!jij gaat voor de nieuwste generatie van de hottie's!!!jij zoekt iemand die lief, charmant en schattig is!en waarschijnlijk ben jij veele mooier dan Selena Gomez!jouw hottie is TAYLOR LAUTNER!

Zac Efron (16 x uitgekomen)

het wordt hier warm!!!jij hebt gekozen voor een sportieve,stoer en knappe hottie!jullie passen perfect bij elkaar!En trouwens ik heb gelezen dat het uit is tussen Vanessa en zac,dus hup naar Amerika!!!jouw hottie is ZAC EFRON!

Johnny Depp (8 x uitgekomen)

ooolaaa!!!jij kiest voor een ouder iemand maar met veel goeie karaktereigenschappen:hij is avontuurlijk,rijper,kan goed luisteren en...
jouw hottie is JOHNNY DEPP!

Nick Jonas (6 x uitgekomen)

schattiiig!!!jij hebt gekozen voor een schattig iemand!Hij is jong,mooi,lief,en hij zal zijn lief altijd beschermen!jouw hottie is NICK JONAS!

de nerd (15 x uitgekomen)

euhm...jij valt gewoon voor slimme jongens!voor jou telt alleen het karakter niet het uiterlijk!jouw (hottie)is DE NERD!

de gewone jongen (13 x uitgekomen)

koewl!!!jij valt voor stoer,mooie,lieve,...
jongens jij hoeft helemaal geen hottie voor jou is een gewone jongen evenveel waard!kijk maar naar: Shia Labeouf hij is knap en gewoon!jouw hottie is DE GEWONE JONGEN!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Comicae

    daar klopt geen ene moer van mijn vriendje is geen nerd hij doet het laagste niveau dat er is (hé dat is de eerste keer dat ik daar trots op ben) dus ik val niet op nerds

    1 decennium geleden
  • Phrase

    De Nerd? WTFWTF(nerd)(nerd)(nerd)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?