Maak het verhaal af (deel 10)

Dit is het aller laatste deel van maak het verhaal af. Geniet er dus van. Deze quiz loopt anders dan normaal. Je krijgt een aantal vragen en daarna een verhaal hoe het afloopt.

Veel plezier!

Mogelijke uitkomsten

De sinterklaas uitkomst (28 x uitgekomen)

Sinterklaas, de poltie en moeder en vader staan tegenover elkaar. Sinterklaas heeft een mes in z'n had en zegt: Ik ga jullie ook vermoorden. Net als Lindsey. Moeder begint te gillen en vader zegt: Dat doe je niet. De politie is bij ons. De politie agent lijkt nu doodsbang. Hij rent de kamer uit. Dan botst hij tegen iemand op. Hij schrikt zich dood en zegt: AAAAAAAA Lindsey leeft!!!! Moeder en vader kijken verschrikt op het. Het is echt lindsey! Lindsey zegt: Mama, Papa, pas op, het is een val! Sinterklaas wil jullie vermoorden! In plaats van mij. Moeder en vader schrikken. Dan komt de politie terug met een pistool. Hij zegt: Leg dat mes neer of ik schiet. Sinterklaas lacht hard. Hahahaha, hier hadden jullie niet op gerekent. Hij haalt een vuurwapen uit zijn rode mantel. Ik vlieg straks met mijn vliegschoenen door het dak heen en dan zet ik dit huis in de fik! Hahahaha. Moeder kijkt heel angstig. Vader kijkt kwaad. Dan horen ze een schot van een pistol. Het is de politie. Hij schoot raak. Sinterklaas ligt op de grond. Het bloed stroomt uit zijn buik. Waarom moeten de beste altijd sterven? vraagt hij. Dan stopt hij met ademen. Het is stil. Lindsey vraagt opeens± Is... Is hij.... Dood? Ja. Zegt de agent. Ik bel mijn collega s even. Die kunnen het lijkt ophalen. Lindsey omhelsd haar vader en moeder. Lindsey, we dachten dat je dood was!! zegt vader. Nee, dat was een pop om jullie te lokken. Zegt lindsey. Ik was al die tijd ontvoert. We waren zo ongerust. Zegt moeder. Alles is gelukkig goed afelopen. Zegt vader. We gaan dit vieren met een vakantie naar Spanje! De familie liep gelukkig de deur uit. Alles is nu goed.

EINDE

De dood van Lindsey (16 x uitgekomen)

Het is een stille ochtend. De hemel is blauw. Je hoor de vogels zachtjes fluiten. Er rijdt een lijkwagen naar een uitvaartcentrum. Er zijn allemaal mensen. Ze dragen allemaal witte kleding. Vier mensen dragen een lijkenkist naar het uitvaartcentrum. Lindsey ligt daarin. Moeder, vader, vrienden en familie huilen. Ze gaan allemaal een zaal binnen. Daar staat een man in het zwart. Hij staat naast de kist van Lindsey. De kist is open. Iedereen kan haar zien. Moeder en vader lopen als eerste naar de kist. Ze huilen. Dan komt Lindsey haar beste vriendin Katy bij de kist. Ze huilt stilletjes. En loopt door. Als iedereen op een plaatsje in de zaal zit, begint de man in het zwart te praten. Vrienden, Familie en kennissen van Lindsey. We zijn hier bijeen om afscheid te nemen van Lindsey Volders. Ze is overleden aan een hartstilstand. We hadden dit niet kunnen voorspellen. Als we de tijd terug konden draaien, zouden we Lindsey haar leven redden. Ze heeft veel meegemaakt. Met haar ouders. En mat haar vrienden. Dat zijn mooie momenten. Bijvoorbeeld haar tiende verjaardag. Toen kreeg ze van haar ouders een nieuwe fiets. Daar was ze zo gelukkig mee. Ze vond hem te mooi om op te fietsen. Nu staat die fiets nog steeds in de schuur. Of met haar vriendin Katy, waarmee ze parachut heeft gesprongen. Dat was ook een mooie tijd. De man haalt even adem. Dan klikt het lievelings liedje van Lindsey door de zaal. Iedereen begin weer te huilen. Als het is afgelopen wordt de kist naar buiten gedragen. Alle mensen lopen mee. Ze komen bij een leeg gat. Daar hangt de kist van Lindsey boven. Iedereen gooit er een roos op of een gedichtje, of een knuffel. Dan zakt de kist langzaam in de grond. Het gat wordt dicht gegraven. Katy is gek van verdriet en gilt: Lindsey!!!! Verlaat me niet. Moeder komt naast Katy staan en slaat een arm om haar heen. Ze verlaat je niet. Zegt de moeder van Lindsey. Ze zit hier. In je hart. Katy knikt. Samen lopen ze weer naar het uivaartcentrum.

EINDE

Vriendinnen (11 x uitgekomen)

De meiden zitten bij Katy thuis op de bank. Is het moeilijk om die rol te spelen? Vraagt Lindsey. Welnee. Zegt Chanelle. Als je eemaal bezig bent gaat de rest vanzelf. Je moet gewoon denken. Owkee. Ik ben nu niet mezelf. Ik ben iemand anders. En dan komt het vanzelf wel. katy is onder de indruk. Owkee en denk je dat Linds en ik ook kunnen acteren? Ik denk het wel. Zegt Channelle. Ik zit op een toneel opleiding. Schrijf je ook in! Lindsey knikt. Lijkt mij leuk! Ik wil ook leren acteren. Katy kijt sip. Ik denk niet dat het mag van mijn ouders. Die zijn zo streng over dat soort dingen. Want als ik het niet leuk vind worden ze boos. Want ik moest dan zo nodig een toneelopleiding voor veel geld en na twee lessen ben ik het weer zat. Lindsey zegt: Ja, ik denk dat mijn ouders dat ook gaan zeggen. Dan zegt Channelle: De eerste drie lessen zijn gratis hoor. Dat zijn proef lessen. Als je het niet leuk vind hoef je niet te betalen. En als je het wel leuk vind kan je komen. Ik bel mijn moeder of het mag! Zegt Lindsey. Ik vraag het wel even. Zegt Katy. Ze loopt naar bendenen. Na een tijdje zegt Lindsey: Mijn moeder moet het even overleggen met mijn vader. Maar zij zelf vindt het wel leuk. Owkee. Zegt Channelle. Dan komt Katy ook. Het mag! Zegt ze. Super. Roept Chanelle. Dan gaan Chanelle en Lindsey naar huis. Als Lindsey thuis is vraagt ze aan haar vader. En, mag het??? Ik weet het niet zegt vader. Lindsey kijkt haar vader lief aan. Please. Owkee. vooruit. zegt hij. Yheeee. Ik bel Katy en Chanelle. Zegt Lindsey. Nee jonge dame. Eerst eten! zegt moeder. Na het eten belt Lindsey de meiden op. Die zijn ook heel blij. Nu wordt ze een echt actrice.

EINDE

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Mose3

    ^^Vriendinnen

    maar leuke quizen !!(A)

    1 decennium geleden
  • TheFlash

    LEUK

    1 decennium geleden
  • turnen1

    sinterklaas en leuke delen van het verhaal

    1 decennium geleden
  • Daystar

    Leuk howr. Jmmr dat de Beste is gestorven. Mss kan je een verhaal maken waarin de nabestanen van Sinterklaas een begravenis gaan houden voor sinterklaas????

    1 decennium geleden
  • ambi

    sinterklaas kapoentje waarom geef ik je een zoentje omda jij nu dood bent heb je altijd gekent !!!










    super quizen waarom moet je stoppen waarom ik ga actie voeren in men poll als je dit leest heb ik die al gemaakt dus doe hem dan

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?